Dissabte, 20 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla esgota quasi totes les opcions de ser líder (3-1) i el FC Rialp supera l'Agramunt B (3-1)

En bàsquet, derrotes del CB Tremp contra el Secà C (58-64) i del CB Sort contra el Seròs (66-71) en la penúltima jornada de lliga

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 22 de maig de 2023 a les 11:28
Dos gols de penal van donar la victòria als del Pallars Sobirà | Maria Altieri
Al CF Pobla se li acaben les opcions de ser líder. Aquest diumenge els poblatans han caigut per 3 a 1 a casa del Butsènit, equip a qui havien golejat amb un contundent 7 a 1 durant la primera volta. Aquesta vegada, però, l'equip no ha pogut donar la seva millor versió.

Tot i el gol de Javi González al minut 32, els locals aconseguien empatar des del punt de penal just abans del descans. A la represa, la igualtat es va mantenir fins al minut 64, quan el Butsènit -en zona de descens- va fer mèrits per capgirar el marcador. Els de la Pobla van intentar refer-se, però a dos minuts pel final, els de la Noguera van fer el tercer i definitiu, que deixa als poblatans a set punts de l'Oliana, que s'apropa cada cop més al campionat de lliga.

En l'altra cara de la moneda, el FC Rialp va remuntar un partit contra l'Agramunt B que se'ls posava en contra al minut 9. En aquesta ocasió, Ignasi Planas igualava des dels 11 metres al minut 38, mentre que a la segona meitat Jose Alberto donava l'avantatge als del Sobirà. Finalment, al 77, Pau Vilajosana certificava la victòria del Rialp novament des del punt de penal.

Doble derrota a les portes dels play-offs

Mentrestant, en bàsquet, també mals resultats per als equips pallaresos. Per una banda, el CB Tremp, que malgrat tot, ja que té el liderat ben lligat, va perdre a casa contra el Secà de Sant Pere C per 58 a 64. Malgrat els múltiples canvis de guanyador i una forta igualtat, els de Diego Roldan van veure's superats a l'últim quart. Una derrota, però, innòcua, que manté als trempolins líders amb 54 punts i a manca d'una jornada d'acabar la fase regular.

Per la seva banda, el CB Sort manté encara més la mala ratxa i ja acumula quatre derrotes consecutives. La darrera, contra el Seròs per 66 a 71, en un partit on els del Pallars Sobirà van llençar a la brossa els dos primers quarts, on el rival va prendre força distància. A la segona meitat, els de Sort es van posar les piles, i malgrat retallar molts punts no van poder evitar la desfeta. Els pallaresos són vuitens amb 45 punts.

Finalment, el Pàdel Pallars continua en bon estat de forma. El primer equip va imposar-se per 0 a 3 a casa del Guissona, i ara es troba a només un partir d'aconseguir l'ascens matemàtic a Primera Catalana. Bon partit també de l'equip B, que va guanyar a casa pel mateix resultat contra el Bellpuig. Segueixen en llocs de play-off però ara a dos punts dels llocs d'ascens directe.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B