Dissabte, 27 d'abril de 2024

Sort viurà aquest dijous el debat electoral organitzat per Pallars Digital

El cinema-teatre Els Til·lers acollirà per tercer cop des del 2015 el cara a cara entre els candidats a l'alcaldia de la capital del Sobirà

Pallars Digital Sort | 18 de maig de 2023 a les 12:35
Imatge del debat electoral de Sort celebrat l'any 2019 | Arnau Vila
Sort acollirà aquest dijous el debat electoral entre els candidats que el 28-M competiran per accedir a l'alcaldia de la capital del Sobirà. L'acte, organitzat pel diari Pallars Digital al teatre-cinema Els Til·lers, donarà el tret de sortida a les 20 h, repetint l'experiència dels debats de 2015 i 2019, i que es van saldar amb un èxit rotund.


Al debat, moderat pels periodistes Jordi Ubach i Tomàs Garcia, s’hi ha convidat els quatre candidats a l'alcaldia: Baldo Farré (Sumem), Agustí Cotonat (Junts), Neus Comes (Endavant per Sort) i Albert Baqueró (Gent de Poble). 
 

Cartell del debat electoral de Sort. Foto: Pallars Digital


L'acte tindrà l'entrada lliure, tot i que l'assistència estarà limitada a l'aforament de la sala, amb preferència pels subscriptors de Pallars Digital, que tindran l'oportunitat de reservar fins a dos places per assistir a l'esdeveniment. L'obertura de portes del recinte s’efectuarà una mitja hora abans de l’inici de l’esdeveniment, a les 19:30h. L'acte, a més, serà emès en directe per Ràdio Tremp.

El debat a Sort, com també el de Tremp, que tindrà lloc dissabte a les 19h, compta amb el patrocini del Talarn Music Experience, Tramver i Seipro. Tots dos esdeveniments permetran als veïns i veïnes de les dos capitals de comarca pallareses conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables pocs dies abans de la celebració de les eleccions. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació