Divendres, 26 d'abril de 2024
festa d'aniversari

Pallars Digital celebrarà els 10 anys amb la música urbana de JazzWoman

La festa d'aniversari del diari tindrà lloc el dissabte 27 de maig a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

Pallars Digital Tremp | 17 de maig de 2023 a les 12:34
La valenciana JazzWoman, guanyadora d'un Premi Enderrock 2023 | Clàudia Marconell
El diari Pallars Digital ja ho té tot lligat per celebrar la festa del seu 10è aniversari. Aquesta tindrà lloc el dissabte 27 de maig, el mateix dia en què el diari de les comarques pallareses compleix una dècada de vida. De fet, i després de tres anys sense poder celebrar-se, la cita també servirà per commemorar els tres anteriors aniversaris, marcats per la Covid-19.

L'encarregada d'amenitzar la vetllada, que tindrà lloc a la Fàbrica Cetretze de la Pobla de Segur, serà la rapera valenciana JazzWoman, guanyadora del Premi Enderrock 2023 per votació popular la millor disc de música urbana per Atlantis.
 

Cartell de la festa del 10è aniversari de Pallars Digital.


La celebració no acabarà aquí, ja que posterior al concert hi haurà un final de festa amb sopar i DJ. La festa d'aniversari compta amb el patrocini de Damia Solar, Onda Housing, Alegret Assessors i Etsona.

«La reina del tropicalisme valencià»


Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües.


Després de pujar-se a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en Cançons d'ofrena i compartir el seu primer mixtape Bagheera (2018), l’artista valenciana presentava el seu àlbum debut en solitari a principis de 2020, convertint de nou la música en una revolució on la seva arma és el seu estil i la seva denuncia a la violència. El 2022 la reina del tropicalisme valencià tornà a la càrrega amb el seu nou disc Atlantis.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació