Divendres, 26 d'abril de 2024
ramaderia

Dos explotacions ramaderes de Pujalt, premiades al 17è Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus a Bolvir

Casa Camp ha obtingut el tercer lloc en dos categories, mentre que Casa Beta s'ha imposat en la de vedelles

Pallars Digital Bolvir de Cerdanya | 16 de maig de 2023 a les 15:15
Dos explotacions del Ripollès han estat les més guardonades al certamen | Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus
Dos explotacions ramaderes del poble de Pujalt, al municipi de Sort, han estat premiades al 17è Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus, celebrat aquest cap de setmana a Bolvir de Cerdanya. Es tracta de Casa Camp i de Casa Beta, que en total han obtingut tres guardons al certamen.

El diumenge, després de l'exposició del bestiar, celebrat el dia anterior, i l'eliminatòria de les categories de vedelles braves, es va donar el tret de sortida al concurs. Per una banda, Casa Camp va obtenir la tercera posició a les de vaca terçona amb vedell i a la categoria de vedelles (octubre-desembre 2021).
 
 
Per la seva banda, un exemplar de Casa Beta va ser la primera classificada en la categoria de vedelles (abril-juny 2022). Mentrestant, dos explotacions ramaderes del Ripollès han estat les grans triomfadores del concurs nacional. 

Mas Pinós s'ha imposat en les categories de vaca amb vedell, de toro i vedelles, mentre que també ha obtingut el premi al gran animal campió jove. Finalment, Mas de la Torre ha guanyat en la de terçona amb vedell, mentre que també ha rebut el de gran animal campió del concurs.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació