Dilluns, 29 d'abril de 2024
Eufòria

Tomàs convenç els espectadors d'«Eufòria» amb un clàssic de Tom Jones

El públic ho ha decidit tot en la novena gala del programa estrella de TV3, des del favorit fins al concursant expulsat del 'talent show' del moment

Pallars Digital Barcelona | 15 de maig de 2023 a les 10:54
Tomàs Guzmán interpretant Tom Jones aquest divendres | TVC
Una altra nit d'actuacions magistrals a Eufòria, el programa estrella de TV3. La gala número nou del talent show deixava divendres, per primer cop a la història, a les mans dels espectadors el desenllaç del concurs, i és que el públic ha estat l'encarregat de valorar les actuacions dels vuit concursants decidint-ne el favorit de la setmana qui anava a la zona de perill i el concursant eliminat. El jurat –format per Elena Gadel, Llildami i Carol Rovira- ha tingut una treva i només ha pogut adreçar paraules d'admiració i ànims als artistes.

Una gala molt disputada i, també, amb convidat especial al plató: el temut sobre sorpresa que ha introduït novetats per capgirar la recta final del programa. Les instruccions eren clares: el concursant favorit del públic també gaudirà d'immunitat i passa directament a la semifinal d'Eufòria. Tomàs, el concursant pallarès del programa, ha estat el tercer amb més suports del públic amb la seva interpretació de It's not unusual, de Tom Jones.



Sempre amb un somriure. Així és com en Tomàs, gala rere gala, es guanya els espectadors. Però no s'acaba aquí perquè el d'Araós sempre sorprèn i és capaç de posar-se a la pell d'artistes de primer nivell causant sensacions positives. Aquesta setmana ha cantat un clàssic de Tom Jones que ha defensat sobre l'escenari embadalint el públic.

La primera actuació de la nit ha anat a càrrec d'en Carlos, qui tenia un gran repte al davant. Aquesta setmana ha hagut de preparar una de les cançons més brillants de la història de la música, el Bad de Michael Jackson, amb una posada en escena vampiressa i una coreografia que no ha deixat indiferent a ningú.

Li agafava el relleu a l'escenari la Carla amb Una cançó, de Julen. La de Terrassa s'ha posat el públic del plató a la butxaca deixant a tothom bocabadat, i de fet, així ho destacava el jurat, que ha vist una Carla "alliberada" i cada vegada més completa.

Després de la brillant, i xocant, interpretació d'És superfort! de Josmar de la passada gala, la Sofia torna a trepitjar fort l'escenari, aquesta vegada, amb Let's get loud, de Jennifer Lopez. Determinació i confiança defineixen a la concursant barcelonina, que ha defensat el tema amb una coreografia fora del normal i amb un poder escènic d'artista 360.

A l'Alèxia li ha tocat un caramel enverinat que ha defensat amb una veu sempre a lloc, actitud i, per descomptat, remenant fort. I és que la de Constantí ha defensat Remena, nena de Guillermina Motta aconseguint que, fins i tot el jurat, s'aixequés a moure els malucs.

L'Elena no falla mai, sempre a lloc, amb convicció. Amb una veu irresistible la de Palma ha cantat Don't call me up de Mabel, amb una posada en escena d'infant l'actitud de la concursant fa vibrar als espectadors dia rere dia. Per la seva banda, la Paula, la concursant que va repescar el Talent Show fa unes setmanes, defensava Desátame, de Mónica Naranjo. La de l'Hospitalet de Llobregat demostra que la seva veu és potent i polifacètica, i que la seva actitud omple de llum l'escenari.



Després de la brillant actuació de la setmana passada, que li va valdre el títol de favorita per part del jurat d'Eufòria, la Jim tornava a trepitjar l'escenari amb força. Aquest divendres amb Xuculatina, de Figa Flawas. Un repte que la concursant de Granollers entomava amb força, i com sempre, que ha superat amb nota.
 

La Sofia, primera semifinalista d'Eufòria


El Talent Show de TV3 encara la recta final d'aquesta edició i ja en coneixem la primera semifinalista, la Sofia. Escollia pels espectadors, la concursant de Barcelona gaudirà d'immunitat i podrà continuar demostrant la versatilitat que la caracteritza.

Qui segur que ja no serà a la fase final del programa és en Carlos. El de Sabadell ha estat el concursant amb menys suports del públic en aquest novè programa, encara que fins a l'últim moment les tornes estaven extremadament renyides amb la Carla, que finalment s'ha salvat en el recompte de vots.
 

Doble concert d'Eufòria al Palau Sant Jordi


Una gala plena de sorpreses i en la que també s'anunciava el doble concert dels concursants d'Eufòria al Palau Sant Jordi de Barcelona. Enguany, però, seran dos concerts programats pel mateix dia, el diumenge 2 de juliol, en horari de migdia i de tarda.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació