Divendres, 19 d'abril de 2024

Pallars Digital organitza un any més els debats electorals de Tremp i Sort

Dijous 18 de maig al teatre Els Til·lers de Sort i dissabte 20 a l’Espai Cultural La Lira de Tremp

Jordi Ubach Llorens Pallars | 13 de maig de 2023 a les 12:58
Els debats seran gratuïts i amb places limitades a l'aforament | Pallars Digital
Amb el 28 de maig com a data marcada al calendari i en motiu de les eleccions municipals, Pallars Digital ha organitzat dos debats electorals a Tremp i Sort amb els candidats que opten a les respectives alcaldies. El diari de les comarques pallareses repetirà, per tant, l'experiència dels debats de 2015 i 2019, que es van saldar amb un èxit rotund.

Tots dos actes, que compten amb el patrocini del Talarn Music ExperienceTramver Seipro, permetran als veïns i veïnes de les dos capitals de comarca pallareses conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables pocs dies abans de la celebració de les eleccions. 


A Sort, l’acte tindrà lloc el dijous 18 de maig al teatre Els Til·lers, a partir de les 20h. Al debat, moderat pel periodista Jordi Ubach, s’hi ha convidat els quatre candidats a l'alcaldia: Baldo Farré (Sumem), Agustí Cotonat (Junts), Neus Comes (Endavant per Sort) i Albert Baqueró (Gent de Poble). 
 

Cartell del debat electoral de Sort. Foto: Pallars Digital



El debat de Tremp tindrà lloc dos dies després, el dissabte 20 de maig a l’Espai Cultural La Lira, a partir de les 19h. El periodista Jordi Ubach moderarà l'acte, al qual han estat convidats Sílvia Romero (Compromís per Tremp), Maria Pilar Cases (ERC), Quim Delgado (Junts per Tremp), Pep Fillat (Ara Tremp), Susana Torrejón (PP) i Diego Palomares (Sumem per Tremp). 
 

Cartell del debat electoral de Tremp. Foto: Pallars Digital


Els dos actes tenen l'entrada lliure, tot i que l'assistència estarà limitada a l'aforament de la sala, amb preferència pels subscriptors de Pallars Digital, que tindran l'oportunitat de reservar fins a dos places per assistir a un dels dos esdeveniments. En tots dos debats, l’obertura de portes dels recintes s’efectuarà una mitja hora abans de l’inici de l’esdeveniment. Els dos actes, a més, seran emesos en directe per Ràdio Tremp. Us hi esperem!


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació