Divendres, 19 d'abril de 2024

Quant en saps de la política municipal i les eleccions a Sort?

Demostra els teus coneixements sobre els comicis al municipi en un test de set preguntes

Pallars Digital Sort | 10 de maig de 2023 a les 11:34
Posa't a prova amb un breu quiz sobre política local i eleccions | Núria Garrido
Et consideres un expert de la política local de Sort? O simplement tens interès en les eleccions municipals i vols mesurar els teus coneixements? Atreveix-te amb un breu quiz de set preguntes sobre l'Ajuntament, les últimes eleccions i una mica d'història electoral! El trobaràs aquí, a Nació Polis, el portal més ampli amb totes les dades històriques de les eleccions municipals.
 
Ves al quiz de Sort 


Selecciona quina creus que és la resposta resposta correcta a cada pregunta, d'entre les quatre opcions possibles i al final sabràs quantes n'has encertat. No et confiïs, que la dificultat va en augment! I si un cop feta, t'han entrat ganes de consultar tota la informació de les eleccions municipals a la ciutat, fes un cop d'ull a totes les seccions de Nació Polis. No te les acabaràs!

Hi trobaràs l'evolució de vots i regidors a cada municipi i comarca, els mapes de primera i segona força, la implantació dels principals partits del país en cada mandat, l'augment del nombre de dones regidores a cada ajuntament i fins i tot el nom de tots els electes en cada elecció i, des del 2003, també els candidats que van quedar fora. I tot això, per als 947 municipis en els 11 comicis celebrats fins ara, incloent informació de les més de 33.000 llistes electorals presentades. I tot això en gràfics, mapes i taules interactives.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació