Dijous, 25 d'abril de 2024
EUFÒRIA

El xou d'en Tomàs a «Eufòria» amb la cançó del moment «Coti x coti»

El jove pallarès s'asseu per primer cop a la cadira de favorit gràcies a una bona interpretació de la popular sardana dels The Tyets

Pallars Digital Barcelona | 8 de maig de 2023 a les 10:29
Un instant del nou programa de la CCMA | TV3
Nit d'emocions al plató del programa estrella de TV3. La gala número vuit d'Eufòria ha estat 360, és a dir, ha brindat al públic continguts molt diferents i actuacions de primeríssim nivell. La gala ha estat tan intensa que la cadira de favorit ha passat per més d'una mà. Era el quart xou de la nit i tres persones ja s'havien assegut al tron, que finalment ha estat reservat per la Jim, que ha fet una actuació brillant amb tallada de cabells en directe inclosa.
 
No obstant això, la primera favorita de la nit ha estat l'Alèxia, que ha fet seu el tema Born this way de la Lady Gaga amb total espectacularitat. L'Elena, però, ha estat l'única que ha aconseguit emocionar. Amb Mujer contra Mujer de Mecano li han saltat fins i tot les llàgrimes, cosa que s'ha aplaudit amb força: “Ets una bèstia, felicitats i gràcies“, ha conclòs el jurat. 

Sobre la resta d'actuacions, ha destacat especialment el xou del Tomàs, el jove d'Araós de 18 anys, que s'ha fet seva la cançó del moment, Coti x coti dels The Tyets. Una sardana, capgrossos i gegants en directe l'han acompanyat en el xou que, a banda de retornar la cultura popular i el patrimoni del país a la televisió, a l'artista li ha servit per asseure's a la cadira de favorit per primer cop.



Per part seva, la Carla s'ha salvat pels pèls de ser nominada després d'una actuació en què no ha destacat en absolut. El seu xou amb la mítica Girls wanna have fun ha estat notablement inferior al nivell exhibit per la resta de companys, però, malgrat tot, la seva bona actitud ha tingut premi i ha passat salvada.
 

Una zona de perill calenta, calenta 


Els exeufòrics Carlos i la Paula venien de la repesca de la setmana passada, en la qual el públic els va donar una segona oportunitat i per reincorporar-se a la carrera del programa. En el cas de la Paula, la seva actuació ha estat bona i ha demostrat que té potència de veu. De fet, l'havien fet favorita, però el VAR musical l'havia enviat a la zona de perill per uns cors mal fets, cosa que l'ha indignada. Finalment, però s'ha acabat salvant pels coaches.

En canvi, el Carlos ha tornat a canviar de registre i el resultat no ha estat gaire bo. Tot i que ha tingut una molt bona actitud, no ha convençut el jurat i no ha estat a l'altura del que s'ha vist a la gala. Qui també s'ha merescut clarament ser a la zona de perill és la Clàudia, a qui li ha tocat un tema difícil que no s'ha cregut i no ha sabut interpretar, per la qual cosa ha acabat sent l'expulsada de la nit.
 

El guanyador d'eufòria cantarà la cançó de l'estiu


En el programa de divendres també s'ha revelat una novetat: enguany, el concursant que guanyi Eufòria també serà la persona que canti la cançó de l'estiu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), com ja va fer el 2022 Mariona Escoda. En aquesta ocasió, però, no ho farà en col·laboració amb Miki Núñez, sinó amb el raper Lildami.

Qui són els vuit participants actuals?


 
  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing
  • Sofia, una barcelonina de 23 anys que ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele.
  • Elena, de 21 anys i és de Palma, tot i que ara viu en un pis a l'Eixample. Afirma que li encanta ser amfitriona, i es defineix com una diva i madame.
  • Tomàs, de 17 anys i és d'Araós. Detalla que els seus pares són músics i que van ser ells qui li van traslladar la passió per la música. Toca l'ukulele i el piano. S'identifica com una persona curiosa i alegre. Li agrada molt Frank Sinatra i Elvis.
  • Carlos, de 23 anys i és de Sabadell. Torna a intentar guanyar Eufòria i fer bona aquella frase que diu que les segones oportunitats mai surten bé. Diu que li agrada sortir a córrer.
  • Paula, té 26 anys i és de l'Hospitalet de Llobregat. Ha passat tota una vida a prop de l'escenari, però des de les bambolines. Ara està convençuda que ha arribat el moment de posar-se davant la càmera.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació