Divendres, 26 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla remunta contra el Tornabous (4-2) i el CF Tremp cau golejat a Cervera (5-0)

En bàsquet, el CB Tremp venç a Torrefarrera després dos pròrrogues (67-74) i el CB Sort perd a les Borges Blanques (93-55)

Tomàs Garcia Espot la Pobla de Segur | 1 de maig de 2023 a les 09:12
El poblatà Chua disputant una pilotada dividida amb un rival | Ariadna Cabrero
Al CF Tremp ja només li resta un partit per acabar amb el malson d'aquesta temporada a Segona Catalana. Ja descendits, els trempolins van caure golejats per 5 a 0 aquest diumenge contra el Cervera. Amb només onze jugadors disponibles, els homes d'Albert Segués veien com els locals resolien el matx amb tres gols abans del descans, i a la represa remataven la feina amb dos dianes més. El Tremp finalitzarà oficialment la temporada diumenge que ve al Pedrasanta contra l'Alcarràs.

Mentrestant, a Tercera Catalana, el CF Pobla es va refer de les dos últimes derrotes seguides, i va superar el Tornabous en un partit que se'ls posava en contra als primers minuts. Amb força baixes a l'equip, però, els poblatans aconseguien empatar al minut 18 amb un gran gol de falta de Miki Molleví

A la sortida del descans, i gràcies a un error defensiu, Albert Turch va trencar la igualada. A partir d'aleshores, els blanc-i-vermells van prendre la iniciativa, però no seria fins al minut 75 que novament Molleví faria el tercer al contraatac. Poc després, i en una jugada similar, el pitxitxi poblatà firmava l'hattrick, mentre que a cinc minuts pel final, el Tornabous feia el 4 a 2 definitiu, que permet al Pobla escalar posicions de nou. Ara són tercers a sis punts del líder.

El jove cadet Lluc Nieto va jugar un paper destacat en atac. Foto: Ariadna Cabrero

Per la seva banda, el FC Rialp va sumar una nova derrota, en aquest cas a casa contra el Magraners. Els visitants es van avançar al minut 8, i pocs minuts més tard feien el segon gràcies a un bon gol de falta. A la segona meitat, els lleidatans aconseguien el 0 a 3, mentre que Jose Alberto només podria retallar distàncies al 82, quan el matx ja estava dat i beneït.

El Tremp guanya després de dos pròrrogues

En bàsquet, partit vibrant el que va viure el CB Tremp a Torrefarrera. Matx amb molta igualtat, amb 10 canvis de guanyador, i que es va haver de resoldre a la segona pròrroga. Els de Diego Roldán van demostrar que perquè són líders indiscutibles del grup, firmant una actuació brillant, on Conti va anotar 33 punts, mentre que Txema en va fer 20.

En l'altra cara de la moneda, el CB Pallars Sobirà va caure per molta diferència a casa del Borges per 93 a 55. Els de Sort acumulen ja 10 derrotes, i són sisens a la classificació amb 42 punts, set menys que el Tremp, que continua primer de la categoria.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Permanència
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B