Dimarts, 23 d'abril de 2024
formació

El Jussà celebra una jornada d'emprenedoria i autoocupació

Hi ha participat les 17 persones contractades mitjançant el programa d’inserció laboral 'Treball i Formació'

Pallars Digital Tremp | 29 d'abril de 2023 a les 09:11
Imatge dels participants en la nova jornada de formació laboral | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha celebrat una nova jornada de sensibilització per als treballadors i treballadores del programa Treball i Formació, centrat en temes d’emprenedoria i d’autoocupació on se'ls han donat coneixements del funcionament de les cooperatives i de l’economia social.

Aquestes sessions tenen com a objectiu motivar els participants perquè, un cop finalitzin el contracte de treball, coneguin les diferents opcions per continuar dins del món laboral. La jornada també s’ha aprofitat per mantenir una trobada de treball amb membres de l’equip de govern del Consell del Jussà.
 
El programa Treball i Formació, promogut i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral i la millora de l’ocupabilitat de persones de fins a set col·lectius diferents amb dificultats d’inserció laboral.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha destacat la importància d’aquests programes del SOC que faciliten que moltes persones puguin incorporar-se o continuar en el mercat laboral.
 
La jornada s’ha dut a terme a l’Epicentre, Centre de visitants del Geoparc, i ha comptat amb la participació de tècnics del Consell que gestionen l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, el Centre d’empreses innovadores (CEI) i també la cooperativa Alba Jussà.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació