Divendres, 26 d'abril de 2024
música

Surten a la venda les entrades de la 12a edició del FeMAP

El certamen, que tindrà lloc del 7 de juliol al 20 d'agost, oferirà actuacions en 13 municipis pallaresos

Pallars Digital Pallars | 27 d'abril de 2023 a les 10:12
Imatge d'arxiu d'un concert del FeMAP a l'església de Salàs de Pallars | FeMAP
Aquest dimecres s'han posat a la venda les entrades anticipades per als 54 concerts de la 12a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Enguany, el festival s'inaugura el 7 juliol i s’allarga fins al 20 d’agost amb una programació que incorpora nous municipis i amplia el nombre de concerts. Al Pallars, en concret, seran 13 els municipis que acolliran actes del certamen en un total de 17 concerts.

Aquest any el festival comptarà amb la participació de 22 grups i solistes de prestigi repartits per 40 municipis de Catalunya, Andorra i Catalunya nord. D’aquesta manera, el FeMAP continua creixent territorialment amb la incorporació de tres nous municipis, un dels quals pallarès, com és Farrera. Els altres dos són Montferrer i Castellbò (l'Alt Urgell) i Sant Julià de Lòria (Andorra).

Com en les darreres edicions, els preus de les entrades tenen dues tarifes diferenciades, normal i reduïda, que van entre els 13 euros i els 20 euros. Els col·lectius que es poden beneficiar de l’entrada reduïda són aquells que han signat un acord de col·laboració amb el FeMAP, joves de 15 a 25 anys i persones majors de 65. També hi ha l’opció de fer-se amic del FeMAP, que implica una quota única de 10 euros i es podrà aconseguir tots els avantatges d’aquest col·lectiu.

Un any més, el festival posa èmfasi en l'oferta de packs turístics, producte en què va ser pioner a l'hora de permetre la compra de l'entrada d'un concert i l'allotjament amb un sol clic. Les entrades anticipades es poden comprar a les oficines de turisme, els ajuntaments participants o la pàgina web del festival.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació