Dijous, 18 d'abril de 2024

Compromís per Tremp presenta la candidatura pel 28-M mantenint els actuals regidors

Amb Sílvia Romero al capdavant, els socialistes proposen "mantenir la confiança dels trempolins" per "millorar Tremp des del govern"

Tomàs Garcia Espot Pallars | 27 d'abril de 2023 a les 09:30
Fotografia de grup dels membres de la candidatura socialista a la capital del Jussà | Compromís per Tremp
Compromís per Tremp ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Encapçalats per la diputada Sílvia Romero, els socialistes mantenen els actuals sis regidors al consistori, que han estat a l'oposició des dels comicis del 2019. Es tracta de Jaume Catalan, Alba Moré, Sandra Hervás, Carlos Trinidad i Joaquim Majoral.

 
D'altra banda, la llista incorpora cares noves i joves, així com representants del sector comercial trempolí com Oriol Ruiz, Eva Cañadas i Carlos Jordana. Tancant la candidatura, Compromís ha situat de nou Víctor Orrit, alcalde de Tremp entre 1991 i 2003, i del 2007 al 2015.

En un vídeo de campanya, els socialistes ha donat a conèixer les línies principals del seu projecte per a la capital del Pallars Jussà. Aquestes són la millora de la mobilitat i la cura de l'espai públic, la intervenció en els accessos i els serveis als pobles, l'ampliació de serveis públics, l'accés a l'habitatge, la transició energètica, l'impuls de l'economia o la revitalització del casc antic de Tremp.

Sílvia Romero ha manifestat que "continuarem treballant per mantenir la confiança de les trempolines i els trempolins i tenir l'oportunitat de millorar Tremp des del govern municipal". Fa quatre anys, Compromís per Tremp va ser la força més votada al municipi amb el 43,9% dels sufragis i sis regidors, a només un de la majoria absoluta. Malgrat reivindicar-se com a vencedora, el pacte entre ERC i Junts va tancar-li les portes de l'alcaldia.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació