Dissabte, 20 d'abril de 2024
circ

Talarn es tornarà a omplir de circ aquest cap de setmana

L'11a edició de la Fira de Circ comptarà un any més amb activitats gratuïtes per a tots els públics

Pallars Digital Talarn | 27 d'abril de 2023 a les 12:14
Imatge d'un espectacle de circ en una edició anterior de la fira | Ajuntament de Talarn
Talarn acollirà aquest dissabte 29 d'abril una nova edició de la Fira de Circ. La jornada d'espectacles amb el circ com a protagonista, amb actuacions per a xics i grans, arriba als 11 anys, des que l'any 2011 l'ajuntament s'associés a aquest art per mitjà d'una fira. Fa un parell d'anys que es va canviar a una data més primaveral.

Enguany, s'ha programat un espectacle vivencial de la companyia Tombs Creatius, que tindrà lloc a les 11 del matí a la pista poliesportiva Les Vinyes. A la mateixa hora, el mateix lloc acollirà un taller de circ de l'associació Ntlades, on els participants podran pujar al trapezi, caminar sobre el cable d'equilibri, així com aprendre a fer malabars amb maces i pilotes.
 

D'altra banda, durant la tarda, a les 17:30 h, la plaça Anna Maria Janer serà la seu de dos espectacles més relacionats amb el món del circ. En primer lloc, serà el torn de White Bottom, organitzat per Ramiro Vergaz. A continuació, a les 18:30 h, Circ Vermut oferirà l'espectacle Ni cap ni peus amb l'objectiu de passar una bona estona amb dos personatges en clau de circ i humor.


Altres notícies que et poden interessar







 



Altres notícies que et poden interessar







 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació