Divendres, 26 d'abril de 2024
SANT JORDI 2023

Sant Jordi 2023 al Pallars: principals actes i activitats programades

Repàs a les propostes més destacades en motiu de la diada del llibre i la rosa a les comarques pallareses

Tomàs Garcia Espot Pallars | 19 d'abril de 2023 a les 12:26
Els carrers de les dues comarques acolliran presentacions, contacontes, concerts, i evidentment, parades de llibres i roses | Laia Solanellas
S'acosta la diada de Sant Jordi, i els principals municipis del Pallars ja han programat diversos actes i activitats per celebrar un any més el dia del llibre i la rosa. El 23 d'abril, però també durant els dies previs, els carrers de les dues comarques acolliran presentacions, contacontes, concerts, i evidentment, parades de llibres i roses.

Sant Jordi a Tremp: activitats i horaris

 
A Tremp, i després d'uns dies protagonitzats per presentacions de llibres, contacontes i concerts, la diada de Sant Jordi començarà a les 11h del matí davant l'Ateneu del Pallars, a la rambla Doctor Pearson, on tindrà lloc un taller infantil amb La Casa del Sol Naixent. A la mateixa hora, a la plaça Capdevila, s'oferirà una masterclass de swing oberta a tothom, seguida d'un concert amb Ponent Dixie, a les 12h del migdia.

Abans, a les 11:30h, es presentarà el llibre titulat Por nuestra Cuenta, de Judi Chamberlin, i mitja hora després, els Malfargats de Pallars organitzaran un taller casteller a la rambla. Paral·lelament, al Casal Cultural de Tremp hi haurà vermut i una ballada de sardanes, mentre que a les 13h, l'Ateneu del Pallars acollirà un vermut musical amb Edmon Bosch.
 

Sant Jordi a Sort: activitats i horaris

 
A Sort, a banda de les típiques parades de llibres i roses, que estaran des de les 10h fins a les 20h al Terraplè, la plaça Major acollirà una ballada de sardanes a les 11:30h. Ja durant la tarda, a les 17h, hi haurà un contacontes familiar, un concert coral i micròfon obert de lectures a la plaça Sant Eloi. Així mateix, la Presó museu Camí de la llibertat oferirà una jornada de portes obertes.

Sant Jordi a la Pobla de Segur: activitats i horaris

 
Mentrestant, la Pobla de Segur organitza des d'aquest dimecres i fins diumenge un trivial de Sant Jordi a través del canal d'Instagram de l'ajuntament. Els premiats poden endur-se productes culturals valorats en més de 50 euros. Dijous i divendres, el municipi també gaudirà d'un contacontes i de la Festa de Sant Jordi al Parc Alcalde Boixareu, com també del concert de Rumbesia i una gimcana literària als jardins de Casa Mauri.
 

Sant Jordi a Esterri d'Àneu: activitats i horaris


Tornant al Pallars Sobirà, Esterri d'Àneu ha programat pel divendres 21 un contacontes i un taller de Sant Jordi a la sala d'actes de l'ajuntament. Les dues activitats, que començaran a partir de les 17 h, aniran a càrrec de Cinta Pintanúvols

Sant Jordi a Rialp: activitats i horaris


Per la seva banda, Rialp celebrarà el Sant Jordi amb la presentació del llibre La notaria de Rialp i la saga de notaris carrera, d'Eladi Crehuet. L'acte tindrà lloc a partir de les 18h a la sala de plens del consistori.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació