Diumenge, 28 d'abril de 2024
EUFÒRIA

Tomàs, entre els vuit concursants que continuen amb opcions a «Eufòria»

El jove d'Araós torna a fer una brillant actuació interpretant 'Umbrella' i aconsegueix el suport del públic en la 'gala al revés'

Pallars Digital Barcelona | 17 d'abril de 2023 a les 11:23
En Tomàs durant la seva actuació del passat divendres | CCMA
Aquest passat divendres el programa musical de TV3, Eufòria, ha tornat de les vacances de Setmana Santa amb un programa especial, una gala "del revés". El jurat i el públic s'han intercanviat els rols i l'audiència ha tingut un paper més rellevant que mai per decidir qui continua i qui no la seva trajectòria al talent show. Així, ni l'Elena Gadel, ni el Lildami i la Carol Rovira, encara que han fet les seves tradicionals valoracions de les actuacions, no han pogut enviar ningú a la zona de perill. 
 
A més a més, aquesta gal·la ha estat doblement especial perquè Eufòria ha batut rècords d'audiència entre els més joves. Les audiències de divendres atorguen al programa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el 42,3% entre la franja d'edat més jove i aconsegueix, d'aquesta manera, distanciar-se de la competència. Però anem a la teca... i és que en Tomàs, el concursant pallarès d'Eufòria, segueix amb pas ferm pel i és un dels vuit concursants que continuen al programa, d'un total de 16.



El repertori d'aquest cinquè programa ha estat digne de discoteca. Els i les concursants han cantat cançons tan mítiques com Hung Up, interpretada per l'Elena; Umbrella, per en Tomàs; I'm Still Standing d'en Carlos i No controles per la Jim. La música en català, com és habitual, també ha tingut cabuda en el programa. Han sonat temes com Per la bona gent, de la mà de la Carla; Som ocells, del Jan, o Fil de llum, interpretada per la Clàudia. Pel que fa a la Sofia, ha interpretat un dels èxits de fa uns mesos, SNAP, i l'Alèxia ha recuperat un altre històric d'EurovisióRise Like a Phoenix.
 
Un cop han cantat tots i totes, s'han obert les votacions, i els cinc més votats pel públic, que han estat l'Alèxia, la Carla, la Jim, el Tomàs i la Clàudia, s'han classificat directament. Els quatre restants, el Jan, el Carlos, la Sofia i l'Elena, han entrat a la zona de perill. La concursant més votada ha estat l'Alèxia, que ha estat la favorita de la nit. Per la seva banda, el VAR musical, ha estat l'heroi de la nit. Clara Luna i Jordi Cubino no han afegit cap nom a la zona de perill, sinó que han salvat el concursant que hagi destacat per les segones veus, que ha estat... la Sofia! Els coaches també han salvat l'Elena.
 
En el tram final de la "gala al revés", el jurat ha exercit el rol habitual del públic i ha conclòs quin dels dos concursants que encara continuaven a la zona de perill se salvava i quin abandonava el programa definitivament. Davant la sorpresa de tothom, han decidit que l'expulsat de la cinquena gal·la sigui en Carlos.


 

Qui són els vuit participants actuals?

  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre
  • Jan, de 19 anys i nascut a Albons, toca la guitarra i el piano
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing
  • Sofia, una barcelonina de 23 anys que ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele.
  • Clàudia, de 17 anys i és de Badalona. És la més jove de l'edició, però ve amb ganes de donar-ho tot. Es descriu a si mateixa com una persona disciplinada i treballadora, fanàtica del K-pop i amant del sushi.
  • Elena, de 21 anys i és de Palma, tot i que ara viu en un pis a l'Eixample. Afirma que li encanta ser amfitriona, i es defineix com una diva i madame.
  • Tomàs, de 17 anys i és d'Araós. Detalla que els seus pares són músics i que van ser ells qui li van traslladar la passió per la música. Toca l'ukulele i el piano. S'identifica com una persona curiosa i alegre. Li agrada molt Frank Sinatra i Elvis.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació