Diumenge, 19 de maig de 2024

Sort reprendrà a la primavera les obres de les piscines, paralitzades 4 anys

Les piscines no estaran cobertes, tal i com es va planejar inicialment | Compten amb una inversió de 500.000 euros

Pallars Digital 12 de març de 2014 a les 09:03
L´ajuntament de Sort redacta un nou projecte per reprendre les obres de les piscines municipals, que estan paralitzades des de fa quatre anys per falta de liquiditat. 
 
Així ho va indicar l´alcalde, Llàtzer Sibís, en declaracions al diari Segre. Sibís va especificar que l´equipament es redimensionarà i no serà, tal com estava previst inicialment, cobert. "Per concloure els treballs, d´acord amb els plans inicials, es necessitarien més de 700.000 euros i, amb una modificació a la baixa, el cost rondarà els 500.000", va explicar Sibís.
 
Les obres del que havien de ser les piscines cobertes de Sort van quedar paralitzades el 2010, amb l´estructura dels vestidors ja feta i els dos vasos ja perforats. L´ajuntament, va dir Sibís, no disposava de diners per seguir amb la construcció de l´equipament i, per això, va deixar l´estructura tal com està en aquests moments. 
 
L´objectiu del consistori és reprendre les obres en el transcurs de la primavera, una vegada estigui ja redactat el nou projecte i el redimensionat a la baixa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, piscina de Sort, obres