Dilluns, 29 d'abril de 2024
videojocs

Tremp acollirà el primer torneig d'esports electrònics en català al Pirineu

La Lira serà l'escenari de competicions amb videojocs populars com League of Legends, FIFA 23 o Clash Royale

Pallars Digital Tremp | 17 d'abril de 2023 a les 12:23
La iniciativa, inèdita al Pallars i el Pirineu, ja va reunir 200 gamers a Lleida a principis d'abril | Gamesports Electrònics
Tremp acollirà el pròxim 29 d'abril el primer torneig d'esports electrònics en català del Pirineu. Organitzats per Gamesports Electrònics, els Egames convertiran l'Espai Cultural La Lira des de les 10h del matí fins a les 20h del vespre en una gran arena professional on es reuniran els millors gamers de la demarcació.

En joc, diverses semifinals i finals competicions de populars videojocs com League of LegendsValorant, FIFA 23, Clash Royal i FI 22 (Fórmula 1). L'accés serà gratuït i els premis oscil·laran dels 10 als 50 euros per als campions de cada joc.
   
La iniciativa, que durant tres dies ja va reunir 200 videojugadors a la ciutat de Lleida, està organitzada per l'Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb entitats com Òmnium CulturalSAGA Saló del Gaming, i d'altres organitzacions relacionades amb el món dels videojocs.

Per participar-hi, l'organització ha publicat un formulari en línia on ja es poden inscriure els diferents equips que mostraran les seves habilitats durant l'esdeveniment. A banda, també hi ha disponible tota la informació necessària (horaris, normativa, etc.) sobre aquest torneig, el primer que s'organitza d'aquesta mena al Pallars i al Pirineu.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació