Divendres, 26 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp consuma el descens matemàtic a Tercera Catalana caient golejat a Alcarràs (5-0)

A manca de quatre partits per acabar la fase de salvació, els trempolins s'han quedat sense opcions de mantenir la categoria

Tomàs Garcia Espot Tremp | 17 d'abril de 2023 a les 08:00
El capità del Tremp, Miki Sirvant, capcot en una imatge d'arxiu | TGE
Finalment s'ha consumat el que malauradament es preveia des de fa temps. El CF Tremp tornarà a jugar a Tercera Catalana la temporada que ve després d'haver certificat matemàticament el descens de categoria. Tot i haver començat la fase de salvació de Segona Catalana guanyant el Castellserà, els trempolins no han pogut mantenir la dinàmica, i divendres van caure golejats per 5 a 0 contra l'Alcarràs.

Amb quatre partits encara pendents (un de suspès contra el Cervera), al Tremp se li han acabat les opcions. Tot i vèncer en els propers enfrontaments, la suma no seria suficient per poder assolir la permanència. Els de la capital del Pallars Jussà són últims del grup 5.1 amb 12 punts, i es troben a 11 d'una salvació ja inabastable.

Miki Sirvant: «Ens ha faltat més compromís»
 
En declaracions a Pallars Digital, el capità del Tremp, Miki Sirvant, ha lamentat que durant la temporada "ha faltat més compromís per part de la gent". Malgrat el descens, el figuerolenc assegura que intentaran acabar la temporada "de la millor manera possible". Aquesta ha sigut la sisena temporada que els trempolins han jugat a Segona Catalana, i el tercer cop que n'han baixat. El darrer es va produir en la 2017-2018, quan, com en aquest, només s'hi van poder mantenir durant un any.
 

El CF Pobla encara té marge malgrat el desànim

 
Qui encara disposa de temps per assolir el seu objectiu és el CF Pobla; en aquest cas, però, per aconseguir el liderat de Tercera Catalana. Tot plegat, després que els seus rivals al capdavant de la taula hagin punxat aquest cap de setmana. Els poblatans, que tenien jornada de descans, són a cinc punts del líder, l'Oliana, amb qui van perdre a casa fa una setmana per 1 a 3.

Els de l'Alt Urgell han caigut per la mínima contra l'Andorra B, i també ho ha fet el segon, el Vallfogona, en aquest cas per 1 a 4 contra el Bellcairenc. Així doncs, i a manca de vuit partits per acabar la temporada, els poblatans continuen tenint opcions d'aixecar el títol de lliga 10 anys després de l'última vegada. Tanmateix, l'equip haurà de fer front al desànim causat pels darrers entrebancs, que ha generat també una certa desunió dins la plantilla. 

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp va sumar un valuós empat en la visita del segon classificat de la categoria, el Ponent. Els de Pito Pasqual van encaixar el gol dels del Segrià al minut 17, però 10 minuts després Pau Vilajosana aconseguiria la igualada, que es mantindria fins al final. Amb aquest resultat, però, els del Pallars Sobirà baixen a la setena posició, i sumen 36 punts.

Doble ensopegada en bàsquet

 
En bàsquet, Tremp i Sort han punxat en els seus dos desplaçaments. Els de la capital del Pallars Jussà van deixar-se remuntar a les Borges Blanques a la sortida del descans després de firmar un pèssim parcial de 19 a 5 al tercer quart. Malgrat imposar-se en l'últim període i els 26 punts de Conti, els de Diego Roldán no van poder evitar la derrota per 60 a 58, la tercera de la temporada. Tot i l'ensopegada, els de Tremp continuen líders amb un partit menys.

Tampoc ho van poder fer millor els del Pallars Sobirà, que van caure per 65 a 59 a casa del Bellpuig. En aquest cas, tot i anar a remolc durant la primera meitat, els de Sort van retallar poder distàncies a la represa, però els va faltar encert durant l'últim quart tot i l'aportació en atac del seu màxim anotador, Uriel Soler, que va fer 18 punts. Amb aquesta derrota, els del nord cauen a la vuitena posició amb 38 punts sumats.
 

El Pàdel Pallars, amb motius per somriure

 
Finalment, el Pàdel Pallars ha demostrat aquest cap de setmana el seu alt nivell tot i la seva curta experiència en competició. El primer equip s'ha situat líder del grup C de Segona Catalana en batre per 3 a 0 el fins ara primer classificat, el Tàrrega. Tampoc ha defraudat el segon equip, que ha guanyat 1 a 2 l'Alpicat B, fet que permet als pallaresos continuar quarts a la taula, en posicions de play-off.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Permanència
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació