Divendres, 26 d'abril de 2024

«Fem Conca de Dalt» es presentarà al municipi com a alternativa a Martí Cardona

La llista, que estarà liderada per Marc Sans, vol aportar un punt de vista diferent, amb projectes “engrescadors” per a tots els veïns

Pallars Digital Conca de Dalt | 30 de març de 2023 a les 10:19
Foto d'equip dels integrants de la llista de Fem Conca de Dalt | Fem Conca de Dalt
Després de dues eleccions amb una única llista, finalment Conca de Dalt tindrà una altra candidatura que competirà per accedir a l'alcaldia, que actualment ostenta Martí Cardona. Es tracta de Fem Conca de Dalt, una llista que es defineix com a "transversal" -cap dels seus integrants té afiliació política-, i que el pròxim 28 de maig concorrerà sota les sigles d'Acord Municipal, la plataforma local que acostuma a presentar-se amb Esquerra Republicana (ERC) a les eleccions municipals.

En un comunicat, Fem Conca de Dalt afirma que "cal donar un tomb a la política municipal aportant un punt de vista diferent, aprofitant les oportunitats del municipi amb projectes engrescadors per tots els veïns i veïnes". En aquest sentit, expliquen que són "un grup de persones amb ganes de treballar pel municipi i amb un projecte col·lectiu que passa per posar cada poble en valor".

"Som un equip heterogeni, units per l’estima i l’arrelament als nostres pobles", continuen. A més, es mostren compromesos amb el present i el futur del municipi. La llista està encapçalada per Marc Sans, veí de Pessonada. De cara a les eleccions, expressen que sigui quin sigui el resultat, des de l'endemà treballaran "per millorar els nostres pobles".

En aquest sentit, i amb vista a la campanya electoral, durant els pròxims dies els membres de la candidatura visitaran tots els pobles del municipi per escoltar i explicar les seves propostes als veïns i veïnes. Malgrat tractar-se d'una llista d'independents, es tracta del primer cop que la marca municipal d'ERC es presenta a Conca de Dalt, i s'emmarca en l'estratègia electoral del partit, que concorrerà a tots els municipis del Pallars en aquestes eleccions.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació