Dimecres, 24 d'abril de 2024

ERC Tremp presenta la seva llista defensant «el diàleg i el consens» per construir el municipi

L‘acte va tenir lloc a La Lira i va comptar amb la presència de la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà

Tomàs Garcia Espot Tremp | 29 de març de 2023 a les 11:44
Imatge dels integrants de la llista republicana aquest dimarts a La Lira de Tremp | ERC Tremp
Esquerra Republicana de Tremp ha fet pública aquest dimarts a La Lira la llista amb què concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. La candidata d'ERC i alcaldessa de la capital del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, ha declarat que es torna a presentar "per continuar transformant la ciutat" i "per construir el municipi viu que volem amb un equip renovat".

Cases, que tindrà a Alfons Francès com a número dos de la candidatura, ha defensat que "el diàleg i el consens" seran claus, "com hem fet aquests quatre anys i que volem continuar fent", assegura. La presentació de la llista republicana ha comptat amb la presència de la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, que ha reafirmat el seu compromís amb la sostenibilitat i la transició energètica del país. Jordà també ha assegurat que el seu departament acompanyarà els regants pallaresos perquè la renovació del reg de la Conca de Tremp sigui una realitat.
   
D'altra banda, Maria Pilar Cases ha destacat alguns punts bàsics del que serà el seu programa electoral. En primer lloc, s'ha compromès a treballar per uns "pobles vius, on la gent pugui arrelar els seus projectes vida". "La gent ha de poder viure amb qualitat i amb garanties a qualsevol dels 28 pobles del municipi de Tremp", afirma.

Així mateix, s'ha mostrat contrària als macroparcs solars "que destrossen el nostre territori", mentre que ha lloat el vi i de l'oli de la zona, tot explicant que continuaran apostant "per la qualitat dels productes de proximitat i per la sostenibilitat". En aquest sentit, Teresa Jordà ha destacat que han aprovat i estan desenvolupant el pla de ramaderia extensiva "perquè cap ramader hagi de plegar. Ni al Pallars ni enlloc", ha sentenciat.
 
Finalment, la consellera ha expressat que la política "ha de ser valenta i transformadora, no només des del Govern, sinó que requereix valentia arreu". En aquest sentit, Jordà ha defensat que Tremp és un d'exemple d'aquest fet, i ha instat Maria Pilar Cases i els membres de la llista a continuar treballant per a la ciutat amb un projecte a llarg termini.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació