Divendres, 19 d'abril de 2024
habitatge

Tírvia busca una família perquè s'instal·li en una casa del poble i l'escola pugui continuar oberta

Es tracta d'un habitatge unifamiliar de lloguer assequible, i que compta amb quatre habitacions, sala-menjador, cuina i bany

Pallars Digital Tírvia | 24 de març de 2023 a les 09:28
Imatge de la casa oferida per l'ajuntament | @repoblem
L'Ajuntament de Tírvia ha fet una crida a través de les xarxes socials per trobar una família que es vulgui instal·lar en una casa del poble. Es tracta d'un habitatge unifamiliar situat al carrer de la Colònia, i el consistori vol que s'ocupi amb persones amb fills en edat escolar, dels 3 als 12 anys.

L'objectiu és poder donar continuïtat a l'escola rural del municipi, que actualment compta amb menys d'una dotzena d'alumnes. Tot i ser suficients perquè el centre es mantingui obert, la idea és reforçar-la de cara als pròxims anys gràcies als futurs nous habitants.
 
Respecte a la casa, tal com ha publicat el compte de Twitter Repoblem, consta de quatre habitacions, així com d'una sala-menjador, una cuina i un bany. Pel que fa al lloguer, seria d'aproximadament 215 euros.

Els interessats en anar-hi a viure poden contactar amb el consistori a través del correu ajuntament@tirvia.ddl.net. De la mateixa manera que Tírvia, fa prop d'una setmana l'Ajuntament de Gavet de la Conca també va oferir l'antiga casa dels mestres de Sant Miquel de la Vall perquè s'hi instal·lés una família amb fills un cop l'habitatge estigués rehabilitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació