Dissabte, 20 d'abril de 2024
concurs

Tremp acull les semifinals del 19è Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta del Pallars

Hi han participat 22 alumnes de nou centres de primària i secundària de les comarques pallareses

Pallars Digital Tremp | 17 de març de 2023 a les 09:07
El concurs ha tingut lloc a l'Espai Cultural La Lira | Serveis Educatius
Vint-i-dos alumnes de nou centres de primària i secundària de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà han participat aquest dimecres en les semifinals dels Pallars del 19è Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. L'acte ha tingut lloc a l'Espai Cultural La Lira de Tremp, i té com a objectiu desenvolupar el gust per la lectura i l'escriptura, eines bàsiques per a l'aprenentatge. 

Els alumnes seleccionats a la final territorial en les diferents categories han estat: Eloi Vidal Puy, de l'Escola Valldeflors de Tremp (grumets vermell, cicle mitjà de primària); Magí Sàrrias Segú, de l'Escola Els Raiers de La Pobla de Segur (grumets verds, cicle superior de primària); Paola García Cerrato de l'Escola Els Raiers de La Pobla de Segur (timoners, alumnat nouvingut de CS de Primària i 1r o 2n d'ESO);  Manuel Garrido Millan, de l'Institut de Tremp (corsaris, primer cicle d'ESO); i Ariadna Fraga Mauri, Desiré Medina Medina i Iona Robles Pallarès, també de l'Institut de Tremp (tropa de corsaris, segon cicle d'ESO). 

Els nou centres participants són, per una banda, les escoles Aeso (Isona), Àngel Serafí Casanovas (Sort), La Closa (Esterri), Els Raiers (la Pobla de Segur), Salàs del Pallars, La Vall Fosca (La Plana de Mont-Ros), Valldeflors (Tremp), per l'altra banda, els centres de secundària Institut Hug Roger III de Sort i Institut de Tremp.

L'acte ha estat presentat per Susana Figuera, de l'escola Àngel Serafí Casanovas, mentre que el jurat ha estat format per Núria Serra, del servei de normalització lingüística al Consell Comarcal del Pallars Jussà; Ivet Eroles, professora a l'institut de la Pobla de Segur i escriptora; Núria Barceló, dels Serveis Educatius del Pallars; i Pili Oliveres, d'ALIC dels Pallars. La semifinal territorial de Lleida se celebrarà al teatre l'Amistat de Mollerussa el 20 d'abril del 2023.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació