Divendres, 19 d'abril de 2024
Esports

La Pobla inaugurarà el nou camp de futbol amb un partit contra els veterans del Barça

La jornada també comptarà amb la presentació dels equips de l'Escola de Futbol, un dinar popular i el matx del CF Pobla contra el Bellpuig

Pallars Digital La Pobla de Segur | 14 de març de 2023 a les 10:54
Imatge del nou camp de la Pobla, una obra molt esperada durant anys | TGE
La Pobla de Segur inaugurarà el nou camp de futbol aquest diumenge 19 de març amb una jornada esportiva plena d'activitats. Els actes donaran el tret de sortida a les 10:45h, quan les diverses autoritats donaran per estrenat oficial el terreny de joc, una obra molt esperada durant anys al municipi
 
Posteriorment, a les 11h del matí, es durà a terme la presentació dels equips de l'Escola de Futbol Pobla. Una hora més tard, es disputarà un partit entre els veterans del CF Pobla i l'Agrupació Barça Jugadors.
 
L'expectació al voltant d'aquest partit a la Pobla és força alta, ja que encara es desconeix quins exjugadors es tornaran a vestir la samarreta blaugrana per a aquesta ocasió tan especial. Sí que ha transcendit, però, alguns dels qui formaran part de les files dels veterans blanc-i-vermells, com ara Xavi Roset, o els encara jugadors del primer equip Jordi Peroy Albert Turch.

Precisament, el conjunt amateur del Pobla serà el protagonista del darrer acte de la inauguració. Després del dinar popular, a les 14h, els poblatans jugaran a partir de les 18h el partit corresponent a la jornada 23 de Tercera Catalana contra el Bellpuig. Un matx clau per als poblatans en la seva lluita pel títol de lliga.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació