17 d'abril de 2024

Martí Cardona es presentarà a la reelecció com a alcalde de Conca de Dalt amb Junts

L'històric batlle, actual vicepresident segon del Consell del Jussà, concorrerà als comicis per última vegada després de 16 anys al càrrec

Tomàs Garcia Espot Conca de Dalt | 24 de març de 2023 a les 11:35
Cardona també havia rebut ofertes per presentar-se pel PSC i per ERC | CCPJ
Martí Cardona es presentarà per última vegada a la reelecció com a alcalde de Conca de Dalt. Militant primer de Convergència i Unió (CiU) i després del PDECat, el batlle des de fa 16 anys ha decidit concórrer als pròxims comicis del 28 maig amb Junts per Catalunya. Tal com ha explicat ell mateix a Pallars Digital, però, també havia rebut ofertes per ser cap de llista pel PSC i per Esquerra Republicana.

Actual vicepresident segon del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Cardona va ser primer tinent d'alcalde de l'ajuntament pallarès fins al 2007, quan va rellevar l'històric Xavier Pont, alcalde del municipi durant 20 anys, des del 1987, i també president del Consell Comarcal del Pallars Jussà entre els anys 2003 i 2011.

Des d'aleshores, s'ha imposat en els quatre comicis locals que s'han celebrat. En tots els casos, per majoria absoluta; primer amb cinc de set regidors, i en els següents amb sis edils, mentre que en les dues darreres eleccions (2015 i 2019) també es va imposar essent l'única llista que es presentava a Conca de Dalt.

Precisament, a hores d'ara es desconeix si Martí Cardona tindrà algun competidor el pròxim 28 de maig. Els altres partits amb implantació a la comarca (PSC i ERC) encara no han anunciat si presentaran llista al municipi, mentre que tampoc s'ha fet públic si alguna llista de caràcter independent concorrerà als comicis.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació