Divendres, 19 d'abril de 2024
Música

Així és i així canta en Tomàs, el concursant pallarès d'«Eufòria» de TV3

Té 17 anys, viu a Araós i és un dels 16 talents escollits pel jurat d'entre els 2.300 aspirants que s'han presentat al càsting del programa

Jordi Ubach Llorens Araós | 4 de març de 2023 a les 11:02
En Tomàs viu a Araós i està disposat a guanyar el concurs | TVC
Ja es coneixen les 16 veus finalistes que aspiren a guanyar Eufòria, el concurs de talents musical de TV3 presentat per Marta Torné i Miki Núñez que en aquesta segona edició espera repetir l'èxit rotund assolit en la primera temporada. Un dels 16 escollits d'entre els 2.300 aspirants és el Tomàs Guzmán, un noi de 17 anys d'Araós, a Alins.



La història d'en Tomàs, com la seva veu, és molt singular. És xilè, i a principis de 2020 la pandèmia de la Covid-19 el va sorprendre a Sitges, mentre hi passava uns dies amb la seva família. Les restriccions per la pandèmia van fer que els cancel·lessin tots els vols i no poguessin tornar a casa. Així que van decidir quedar-se a Catalunya.

I com van acabar al Pallars? Els seus pares coneixien una família de Sort, així que van prendre la decisió d'establir-se al Pallars Sobirà i començar una vida nova. En Tomàs va començar a estudiar a l'Institut Hug Roger III, la seva mare va trobar feina, i ara ja porten tres anys vivint al Pallars.

En Tomàs toca l'ukelele i s'acompanya amb el piano mentre canta. La seva passió és innata: els seus pares són músics i professors de cant, i li van traslladar la passió per la música. S'identifica com una persona curiosa i alegre i li agrada molt Frank Sinatra i Elvis Presley. No ho pot negar. Ara concursa a Eufòria disposat a demostrar a tot el país el seu talent com a cantant.

El programa


El funcionament d'Eufòria és senzill: 16 concursants competeixen per convertir-se en l'artista més complert de Catalunya. Per això, han de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys, però també dominant l'expressió corporal. 

El resultat d'aquesta feina d'equip es podrà veure per TV3 cada nit de divendres, a partir del proper dia 10 de març, quan els concursants pujaran a l'escenari i s'enfrontaran al veredicte del jurat.

 Recupera els fragments dels càstings d'en Tomàs a Eufòria


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació