Dissabte, 20 d'abril de 2024
dia internacional de les dones

Tremp dedica el mes de març al Dia Internacional de les Dones

L'ajuntament ha preparat un programa transversal que s'estendrà fins al 25 de març

Pallars Digital Tremp | 3 de març de 2023 a les 10:54
Una manifestació del 8M, en una imatge d'arxiu | Anna Mira
L'Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració de diferents entitats i associacions de la ciutat, ha preparat un ampli programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. La programació s'estendrà al llarg de tot el mes de març, i inclou un total de 12 actes. Es tracta d'un programa transversal que ofereix exposicions, conferències, música o teatre, entre d'altres.

L'acte central tindrà lloc el dia 8 de març a l'Espai Cultural la Lira amb el concert de Maruja Limón. Les entrades anticipades es poden adquirir a través d'aquest enllaç o a la planta baixa de l'ajuntament. La lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones tindrà lloc el dia abans, dia 7, acompanyat d'un espectacle de dansa a càrrec de la companyia ConTremporànies.

A més, enguany, coincidint amb la celebració de l'Any Palmira Jaquetti Isant, una de les moltes dones que, des d'un anonimat encara vigent, van contribuir a millorar el nivell cultural del país, s'han organitzat activitats que giraran entorn de la seva figura. La primera ha tingut lloc aquest mateix dijous a la Biblioteca Pública Maria Barbal.

Paral·lelament, el divendres dia 3, La Lira acollirà l'obra de teatre Nua, radiografia d'un transtorn, d'Ann Perelló. Una peça que reflexiona sobre els transtorns alimentaris i la pressió estètica. Una activitat que anirà seguida per un col·loqui amb la protagonista i professionals del CAP Tremp.

Mentrestant, aquest dissabte a les 12h, l'entrada de la llibreria La Singratalla serà la seu de la presentació del llibre Leila, Rihana & Trump, de Proyecto Una, publicat per l'Editorial Descontrol. Més tard, a les 19h, l'Espai Cultural La Lira acollirà la projecció del documental El Sostre Groc, d'Isabel Coixet, guanyador del Premi Gaudí al millor documental 2022.

 Consulta el programa sencer d'activitats 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació