Divendres, 19 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

Rosa Amorós, candidata d'ERC per a la reelecció com a alcaldessa d’Isona i Conca Dellà

Amb una línia de continuïtat, els republicans presentaran una llista amb pocs canvis respecte a la del 2019

Pallars Digital Isona i Conca Dellà | 27 de febrer de 2023 a les 10:46
Serà la tercera vegada que Amorós es presenta com a candidata | ERC Alt Pirineu
L’assemblea local d'Esquerra Republicana d'Isona i Conca Dellà ha escollit Rosa Amorós com a candidata per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Amb una línia de continuïtat, els republicans presentaran una llista amb pocs canvis en relació amb la presentada l'any 2019. Serà la tercera vegada que l'exdelegada del Govern a l'Alt Pirineu i exdiputada al Parlament de Catalunya es presenta a l'alcaldia isonenca.

Rosa Amorós ha volgut destacar que "treballem perquè el nostre municipi sigui un lloc viu, ric i cohesionat, on la totalitat dels seus habitants se sentin bé i puguin fer la seva vida de manera digna". D'altra banda, ha apuntat que "volem crear riquesa a partir dels nostres potencials, tant des del sector primari, comerç i petita indústria, com des del nostre gran llegat patrimonial". La candidata republicana ha afegit que "volem ser un referent qualitatiu dins la comarca del Pallars Jussà i ens seguirem arremangant per aconseguir-ho".
 
Fent balanç de la legislatura, l'equip d'Esquerra Republicana a Isona ha explicat que malgrat els entrebancs i retards ocasionats, entre altres motius, per la pandèmia, "ha aconseguit tirar endavant la major part del seu programa electoral i es mostra satisfet d’haver realitzat actuacions a tots els nuclis habitats del municipi i amb il·lusió de poder tirar endavant les accions previstes per als propers anys".

En aquest sentit, han volgut destacar les obres de millora a l’escola i el consultori mèdic, la construcció del tanatori, la recuperació del paisatge urbà amb l’enderroc dels silos de la cooperativa, millores a les piscines municipals, creació d’un espai de trobada de la gent gran i la reobertura del Museu d’Isona i Conca Dellà amb les actuacions d’investigació i excavacions arqueològiques que hi van associades.
 
D'altra banda, també han posat en valor a millora de carrers i camins i treballs en l’abastiment d’aigua a cases i granges. A més, informen que ja estan concedits els ajuts (PUOSC) que permetran iniciar aquest any la nova xarxa integral d’aigua a Isona, i l'any vinent a Figuerola d’Orcau. Així mateix, s’ha concedit un projecte Next Generation que permetrà posar plaques solars a tots els edificis públics en una aposta per l’eficiència energètica i n’està pendent un altre per a la instal·lació d'una caldera de biomassa que donarà calefacció als edificis municipals i permetrà una gestió de la massa forestal dels boscos del municipi.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació