Divendres, 26 d'abril de 2024
política

Eva Fiter pren possessió com a nova directora de l'IDAPA amb l'objectiu de fer un Pirineu «fort i viu»

La pallaresa s'ha proposat donar impuls a l'agenda estratègica del Pirineu i treballar de manera transversal amb tots els departaments

Pallars Digital Pallars | 15 de febrer de 2023 a les 08:38
Fiter ha substituït Pere Porta al capdavant de la institució | ERC Alt Pirineu
La pallaresa Eva Fiter, recentment nomenada nova directora de l'Institut de Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), ja s’ha incorporat al capdavant de la institució. Fiter s'ha compromès a donar impuls a l'agenda estratègica del Pirineu conjuntament amb la Direcció General de Muntanya i la Direcció General d’Estratègia Territorial.

La nova directora afirma que "hem de treballar de manera transversal amb tots els departaments per fer que el Pirineu sigui fort, viu i aporti oportunitats a tota la gent que hi viu i a aquells que vulguin quedar-s'hi a viure". A més, ha afegit que "cal que unim esforços, enxarxem-nos, fem que l'Institut per al Desenvolupament i Promoció de l'Alt Pirineu i Aran sigui l'empenta".

La setmana passada, el Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran va escollir Fiter com a nova directora, en substitució de Pere Porta. Nascuda a Tremp el 1981, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i actualment cursa el Màster Executive MBA a l'EAE Business School. Des del 2017 que treballava com a tècnica al Consell Comarcal del Pallars Jussà, gestionant el programa de Treball i Formació i fins ara era la gerent de Pallars Actiu.

A nivell professional, Eva Fiter ha treballat en institucions públiques locals: en el Consorci del Montsec, dirigint el Programa Leader (2004-2007), i entre 2007-2011 va ser tècnica de la Coordinació del Departament de Governació i Administracions Públiques, treballant per facilitar serveis als càrrecs electes del Pirineu i a la ciutadania pirinenca en general.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació