Dimarts, 23 d'abril de 2024
Obres

Tremp executa obres de millora a la rotonda de la plaça Països Catalans

El seu diàmetre es reduirà prop d'un metre i s'hi instal·larà un cartell lluminós a quatre bandes amb el nom de la ciutat

Tomàs Garcia Espot Tremp | 9 de febrer de 2023 a les 11:52
Imatge de la rotonda trempolina en obres, aquest dijous al matí | TGE
L'Ajuntament de Tremp està executant durant aquesta setmana obres d'adequació i millora a la rotonda de la plaça Països Catalans. Tal com ha explicat a Pallars Digital el regidor d'Obres i Urbanisme trempolí, Antoni Flores, els treballs estan consistint, principalment, en la reducció del diàmetre de la rotonda.

El motiu, assegura Flores, és que diversos camions i vehicles de gran envergadura quedaven enganxats o fregaven la intersecció, fet que provocava interrupcions en el trànsit d'entrada a la ciutat. Així, el regidor calcula que es reduirà aproximadament un metre o un metre i mig de l'actual rotonda.

Per altra banda, detalla, la nova infraestructura tindrà unes voreres inclinades, les quals estaran fetes de llambordes. Pel que fa al centre, s'hi col·locaran dos arbres de mida reduïda o arbustos, mentre que la gespa desapareixerà i serà substituïda per un altre material. 

L'altra novetat és que l'ajuntament hi instal·larà un cartell lluminós a quatre bandes amb el nom de la ciutat per donar la benvinguda als vehicles. A més, informa Flores, la nova rotonda de la Font Vella també en tindrà un, en aquest cas vertical i de dues cares.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació