Divendres, 19 d'abril de 2024
robatori

El robatori en una casa a Figuerola acaba amb una espectacular persecució amb detinguts a la Segarra

Els quatre presumptes lladres van ser enxampats pels Mossos mentre fugien amb cotxe per l’autovia A-2

Pallars Digital Figuerola d'Orcau | 9 de febrer de 2023 a les 08:58
Figuerola d'Orcau, en una imatge d'arxiu | Xavier Varela
El Pallars s'ha vist implicat aquest dimecres en una espectacular persecució entre els Mossos d'Esquadra i quatre presumptes lladres. Tal com avança Segre, els presumptes autors, que van ser detinguts a Ribera d'Ondara (la Segarra), havien comès hores abans un robatori en una casa de Figuerola d'Orcau, al terme municipal d’Isona i Conca Dellà. 
 
Els autors del delicte van fugir amb cotxe del Pallars, moment en què es va organitzar un ampli dispositiu policial per detenir-los. Diverses patrulles dels Mossos i fins i tot un helicòpter van perseguir als responsables del robatori per l'autovia A-2 fins a Sant Pere dels Arquells, a la comarca de la Segarra, des d'on van prosseguir la seva fugida a peu. Finalment, la policia catalana va poder arrestar tres dels implicats, mentre que el restant va ser interceptat poc després.
 
La setmana passada, els Mossos van desarticular un grup criminal especialitzat en robatoris en domicilis de la demarcació de Lleida, Tarragona i Osca. Els robatoris amb força a domicilis han incrementat en els últims mesos, segons dades de la policia catalana.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació