Dijous, 25 d'abril de 2024
Eleccions municipals 2023

Fidel Reig serà el candidat de Junts a la Pobla de Segur

Cap de l'executiva local, substitueix Àngel Enjaime, que a les municipals del 2019 va aconseguir un sol regidor

Jordi Ubach / Tomàs Garcia La Pobla de Segur | 7 de febrer de 2023 a les 13:34
Reig va ser tercer de la llista de Junts per la Pobla al 2019 | Cedida
Fidel Reig serà el cap de llista de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a la Pobla de Segur. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el mateix Reig , que ha explicat que la seva candidatura va ser l'única que es va presentar a l'executiva local, i que va ser acceptada per unanimitat. Ha assegurat, però, que encara queda marge perquè se'n pugui presentar alguna més.

Nascut a Ponts fa 57 anys i establert a la Pobla des del 1989, Fidel Reig va ser regidor poblatà durant vuit anys per Convergència i Unió (CiU). Del 2007 al 2011, va ser edil de Joventut i d'Obres i Serveis, i del 2011 al 2015, regidor a l'oposició. En les darreres eleccions municipals, al 2019, va ser el tercer de la llista de Junts per la Pobla.
 
Professionalment, treballa en el manteniment de centrals hidroelèctriques, i durant quatre anys va ser cap dels Bombers Voluntaris de la Pobla de Segur. Paral·lelament, ha participat activament en l'associacionisme poblatà.

  
A l'espera de confirmar els altres noms que composaran la llista, Reig prendrà el relleu d'Àngel Enjaime, actual regidor i cap de llista fa quatre anys, amb l'objectiu de millorar els pobres resultats aconseguits als anteriors comicis. Els juntaires, recordem, van perdre 250 vots i tres regidors, convertint-se en l'última força de l'ajuntament amb només un edil.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació