Dijous, 18 d'abril de 2024
centenari

La Generalitat lliura la medalla centenària a Josep Rugall a la residència de Tremp

Durant el passat mes de gener, el pallarès Enric Rey, de Sort, també va celebrar el seu segle de vida

Pallars Digital Tremp | 3 de febrer de 2023 a les 13:25
Josep Rugall amb les diverses autoritats que l'han volgut felicitar | Sant Joan de Déu Terres de Lleida
Josep Rugall, resident del Sant Hospital de Tremp-Sant Joan de Déu Terres de Lleida, ha estat reconegut aquest divendres al matí amb la medalla centenària de la Generalitat per haver arribat al segle de vida. L'home, que va fer anys el passat mes de gener, ha rebut el reconeixement durant un acte celebrat a la mateixa residència trempolina.

A més d'estar acompanyat per professionals i residents del centre i pels seus familiars, Rugall també ha rebut les felicitacions del delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, que li ha fet entrega de la medalla centenària, així com del vicepresident segon del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Martí Cardona, de l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i de la directora de la residència, Aida Monclús

 

Un altre centenari al Pallars Sobirà

 
Qui també ha tingut la sort d'arribar a aquesta edat honorable és Enric Rey i Pau, de casa Roy de Sort. L'avi centenari també va fer anys durant el mes de gener, i el passat dia 25 va poder-ho celebrar rodejat de la seva família.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació