Dijous, 25 d'abril de 2024
trànsit

Nous talls intermitents entre aquest dijous i divendres a la Font de les Bagasses

Les interrupcions seran d'uns 15 minuts de durada i no tindran un horari específic

Pallars Digital Castell de Mur | 2 de febrer de 2023 a les 07:56
Aquests podrien ser els darrers talls, ja que es preveu finalitzar les obres aviat | ACN
Aquest dijous i divendres la carretera C-13 a l'altura de la Font de les Bagasses tornarà a patir talls intermitents per tercera vegada en tres mesos a causa de les obres de sanejament i la col·locació de barreres dinàmiques al talús de la via.

A diferència de les del mes de desembre, les interrupcions en aquest tram de la via s'allargaran durant uns 15 minuts, tot i que no s'ha especificat amb quina freqüència es produiran. Aquests podrien ser, però, els darrers talls que es realitzen a la zona, ja que el Departament de Territori preveu finalitzar pròximament les obres de sanejament del talús.

Zona de risc

 
Es dona la circumstància que el passat mes de gener, i prop de lloc on es produeixen els talls, dos vehicles van patir destrosses a causa d'una pluja de roques. Un fet que va generar força preocupació, principalment perquè es tracta d'un dels pocs accesos a Lleida des del Pallars. Tanmateix, el Departament de Territori va descartar ampliar les obres del talús, i va atribuir la caiguda de pedres al pas d'animals en llibertat.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació