Divendres, 19 d'abril de 2024
política

La pallaresa Eva Fiter, nova directora de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran

La fins ara tècnica de programes i de cooperació al Consell Comarcal del Pallars Jussà substitueix Pere Porta

Pallars Digital Pallars | 1 de febrer de 2023 a les 14:11
Fiter també assumia funcions de gerència de Pallars Actiu | Pallars Actiu
El Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) ha escollit aquest dimecres la pallaresa Eva Fiter com a nova directora, en substitució de Pere Porta. La seva proposta de nomenament s'elevarà ara al Consell Executiu per a la seva aprovació.

Nascuda a Tremp el 1981, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i actualment cursa el Màster Executive MBA a l’EAE Business School. Des del 2017 treballava com a tècnica al Consell Comarcal del Pallars Jussà, gestionant el programa de Treball i Formació i actualment assumia funcions de gerència a Pallars Actiu, entitat publicoprivada que dinamitza el teixit econòmic de la zona.

La vida professional de Fiter ha girat al voltant de les institucions públiques locals. Així, ha treballat en entitats com el Consorci del Montsec, dirigint el Programa Leader (2004-2007), recolzant i ajudant a diversificar l'economia del territori.

Durant el primer desplegament del Govern a l'Alt Pirineu i Aran va ser tècnica de la Coordinació del Departament de Governació i Administracions Públiques (2007-2011), treballant per facilitar serveis als càrrecs electes del Pirineu i a la ciutadania pirinenca en general.

La CUP veu un "repartiment de cadires"


La CUP ha valorat el canvi en la direcció de l'IDAPA com "un nou repartiment de cadires" per part d'ERC. En un comunicat emès a la premsa, la formació anticapitalista ha criticat "la línia continuista" de la nova directora, Eva Fiter, "en el model socioeconòmic del Pirineu basat en el turisme de neu", i que el seu nomenament 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació