Dijous, 18 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp toca fons amb el Borges (0-5) i el CF Pobla suma la novena victòria seguida a Bellcaire (1-2)

En bàsquet, el CB Tremp guanya a Cervera (48-63) i el CB Sort trenca la bona ratxa contra el Secà C (64-74)

Tomàs Garcia Espot Bellcaire d'Urgell | 30 de gener de 2023 a les 08:13
El capità Josep Maria Llebot va ser l'autor del segon gol, un potent xut des del mig del camp | TGE
Malauradament, el CF Tremp ha tocat fons. Aquest diumenge els trempolins van caure a la darrera posició de la taula després de perdre per golejada (0 a 5) contra el Borges Blanques. El partit va ser un monòleg dels visitants, que al descans ja havien sentenciat amb tres gols als minuts 13, 20 i 24.

La segona meitat no va ser diferent, i els de la capital de les Garrigues van rematar l'actuació amb dues dianes més al 56 i al 75. El pas del Tremp per la Segona Catalana s'està convertint en un autèntic malson, i la manca d'efectius a les seves files és un dels factors que, en part, explica l'absència de bons resultats. De fet, els blanc-i-negres van acabar el matx amb sis juvenils a causa de les múltiples baixes.

El Tremp va acabar el partit jugant amb sis juvenils a causa de les baixes.

El Pobla suma 27 punts seguits, però perd una peça clau

A Tercera Catalana, el CF Pobla continua imparable malgrat haver de suar i patir fins al final per endur-se la victòria de Bellcaire d'Urgell. La primera meitat va ser completament grisa, amb uns poblatans sense massa idees en el desplegament de joc. El Bellcairenc, tot i ser cuer de la categoria, va aconseguir frenar l'avançada rival i complicar la feina als de Santi Fité, que no van jugar el seu millor partit.

A la segona meitat, el guió corria el risc de repetir-se. Tanmateix, una jugada aïllada per banda dreta va permetre que Chua rematés al fons de la xarxa. A partir d'aleshores, el partit va augmentar en duresa i les protestes locals envers l'àrbitre també van multiplicar-se. Quan semblava que el matx podia escapar-se, un rebuig enverinat de Llebot des del mig del camp va acabar convertint-se en un autèntic golàs gràcies a una gran badada del porter local.

Javi González va trencar-se el nas en un xoc amb un rival, que no va ser sancionat. Foto: TGE

Malgrat l'avantatge, els darrers minuts es van complicar. Primer amb la lesió de l'isonenc Javi González, que va patir un trencament de nas arran d'un xoc amb un rival, que no va ser sancionat. Per altra banda, al minut 83, un penal arran d'unes mans dins l'àrea van propiciar que el Bellcairenc retallés distàncies. El patiment va ser intens fins a l'última jugada, quan una mà miraculosa del porter Roger Admella va salvar un xut a boca de canó. Nou victòries seguides, doncs, sumen els poblatans, però pagant l'alt cost de perdre una peça clau a la defensa.

I a Quarta Catalana, diumenge el FC Rialp va retrobar-se amb la victòria després d'imposar-se a l'Alfés per 2 a 0. Els del Pallars Sobirà van poder resoldre el matx durant el primer temps gràcies als dos gols de Jan Roqué als minuts 23 i 44. Els groc-i-negres sumen així la sisena victòria de la temporada, tot i que encara no han sumat els tres punts fora de casa.

Els del Sobirà van sentenciar el partit a la primera meitat. Foto: Maria Altieri

Quinzena victòria per al Tremp i ensopegada del Sort

Mentrestant, en bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp continua com a líder indiscutible després de sumar la quinzena victòria a casa del Cervera. Els trempolins no es van deixar sorprendre, i malgrat no ser un partit amb molts punts, van anar tot el partit al davant en el marcador. Cal destacar, novament, les actuacions de Ruben Rodríguez i de Txema, amb 13 punts cadascun, així com la de Jordi Parcerisa, amb 11 i tres triples anotats.

I després de diversos partits imbatuts, el CB Sort ha dit adeu a la bona ratxa en caure per 64 a 74 contra el Secà de Sant Pere C. Tot i els intents d'aproximar-se, els del Sobirà van anar tot el partit a remolc, i els 16 punts de Joel Font i d'Eduard González no van ser suficients per evitar sisena derrota de l'equip, que continua cinquè a la lliga amb 26 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C