Divendres, 19 d'abril de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 20 i 21 d'abril

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 18 d'abril de 2024 a les 11:36
Dissabte tindrà lloc la 4a edició de l'Ultra Pallars 360 | Jordi Peró
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

Pallars Jussà: 4a Ultra Pallars 360

Aquest dissabte a la mitjanit la 4a Ultra Pallars 360 donarà el tret de sortida amb les seves quatre modalitats, totes elles amb final a Tremp. La cursa més famosa del Pallars Jussà afronta una nova edició amb l'objectiu de consolidar-se dins del panorama esportiu català i de superar els 500 participants. Per saber-ne tots els detalls, clica en aquest enllaç.
 

Tremp: Activitats de Sant Jordi

Durant tot el cap de setmana, la ciutat de Tremp acollirà diverses activitats amb motiu de la diada de Sant Jordi. Les presentacions de llibres i els tallers seran els plats principals d'aquesta prèvia del dia del llibre i la rosa. Per a més informació fes clic aquí.
 
 

Sort: Copa Catalana d'Eslàlom

Dissabte, el Camp de Regates l'Aigüerola de Sort serà la seu de la 2a Copa Catalana d'Eslàlom, organitzada per l'Associació Esportiva Pallars. La competició de piragüisme en aigües braves s'allargarà durant tot el dia. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç.
 

Tremp: «Bona gent» de Quim Masferrer

També durant el dissabte, però a partir de les 19:30h, l'Espai Cultural La Lira de Tremp acollirà el monòleg de Quim Masferrer, titulat Bona gent. El còmic vol fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Per saber-ne més, clica en aquest enllaç.
 

La Pobla de Segur: Xerrada i exposició

El mateix dia, el Comú de Particulars de la Pobla de Segur celebrarà una xerrada sobre ramaderia extensiva a les 19h. Una hora abans, es podrà visitar l'exposició de maquetes de monuments del municipi, obra de Miguel Ruiz. Fes clic en aquest enllaç per a més informació.
 
 

Envall: Taller de cuir

D'altra banda, dissabte a les 10h del matí, l'Escola d'Oficis de Muntanya, a Envall, acollirà un taller de cuir artesanal amb el Mestre Artesa Eduardo Marín. Assabenta't de tots els detalls fent clic aquí.
 

Malmercat: «Malmercat, Terra de Dracs»

Finalment, el poble de Malmercat, al municipi de Soriguera, celebrarà la jornada Malmercat, Terra de Dracs, amb històries i llegendes, xerrades, activitats per a la canalla, tallers, espectacles i un vermut popular. Per a més informació, clica en aquest enllaç. 


 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació