Divendres, 26 d'abril de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 27 i 28 d'abril

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 25 d'abril de 2024 a les 14:34
El poble de Llessui acollirà una ruta literària de la novel·la Les veus del Pamano | Ajuntament de Sort
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

Sort: Campionat de Catalunya de descens

També durant el dissabte, el parc de regates l'Aigüerola de Sort acollirà el Campionat de Catalunya de descens de piragüisme en aigües braves, organitzat pel Sícoris Club de Lleida. El programa consta del Campionat d’Espanya Patrulles Sprint i del Campionat de Catalunya Sprint. Per a més informació fes clic aquí.
 

Tremp: Bateig dels Malfargats

Dissabte, la colla castellera Malfargats de Pallars celebrarà la seva diada de bateig juntament amb les seves colles padrines, els Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona. Serà a la plaça de l'Església a partir de les 17:30h. Consulta tots els detalls fent clic en aquest enllaç.

 

Talarn: Visita a un apiari

També durant el dissabte, l'Ajuntament de Talarn organitza una visita guiada a un apiari del municipi. El punt de trobada serà a la plaça Anna Maria Janer a partir de les 10h del matí. Per saber-ne més, clica en aquest enllaç.
 

Llessui: Ruta literària «Les veus del Pamano»

El mateix dia, a partir de les 10:30h, el poble de Llessui serà l'escenari d'una ruta literària i una passejada basada en el llibre Les veus del Pamano, de Jaume Cabré. L'activitat està organitzada pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i l'Ecomuseu Els Pastors de la Vall d’Àssua. Fes clic en aquest enllaç per a més informació.
 
 

La Pobla de Segur: Conferència sobre ciberseguretat

Encara durant el dissabte, el Comú de Particulars de la Pobla de Segur acollirà una nova conferència sobre ciberseguretat titulada En un món informatitzat, estem segurs?, a càrrec de Rossend Rocamora, professor de la Universitat de Lleida (UdL). Assabenta't de tots els detalls fent clic aquí.
 

La Pobleta de Bellveí: Mercat del trastet

Finalment, el diumenge, la Pobleta de Bellveí celebra el Mercat del trastet, una mostra d'artesania i segona mà, acompanyada de tallers de música en viu i activitats infantils. Per a més informació, clica en aquest enllaç. 


 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació