Divendres, 26 d'abril de 2024
agents rurals

Els Agents Rurals inauguren una exposició a Tremp coincidint amb el Dia Mundial de l'Educació Ambiental

La mostra, inaugurada aquest dijous a l'Epicentre, té com a objectiu acostar la tasca del cos a la ciutadania

Pallars Digital Tremp | 26 de gener de 2023 a les 13:03
L'exposició es podrà visitar fins al 28 de febrer | Ajuntament de Tremp
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dijous al migdia l'exposició Agents Rurals: guardians del medi natural. La mostra té com a objectiu incrementar el coneixement sobre la feina que fan els Agents Rurals i apropar aquest cos a la ciutadania. En concret, es podrà visitar des del divendres 27 de gener fins al 28 de febrer.

Els panells de la mostra van acompanyats de peces audiovisuals de divulgació a través de les quals els i les Agents Rurals expliquen la seva feina de protecció del medi natural. Paral·lelament a l'exposició, també s'han programat diverses activitats d'educació i sensibilització ambiental en el marc del programa EduCAR.
 

Imatge de la inauguració de la mostra. Foto: Ajuntament de Tremp


L'acte, que ha coincidit amb el Dia Mundial de l'Educació Ambiental, ha comptat amb la presència del director general dels Agents Rurals, del Departament d'Interior, Marc Costa; el director dels Serveis Territorials d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran, Xavier Garrós; i Antoni Mur. També hi han assistit Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà; Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp; Anna Servent, cap d'Àrea Regional de l'Alt Pirineu del Cos d'Agents Rurals; i Andreu Momblán, comissari de l'Exposició i cap de l'Àrea Bàsica de la Conca Barberà.

L'exposició, que va començar la seva itinerància a Granollers, també es podrà veure aquest any a Manresa, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Amposta i Terrassa. Posteriorment farà un recorregut per la resta de capitals de comarca.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació