Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

Resposta a la carta «Mala experiència en un centre educatiu de Tremp»

Carta al director de la comunitat educativa del col·legi Maria Immaculada de Tremp

Opinió Pallars | 25 de gener de 2023 a les 09:43
El col·legi Maria Immaculada de Tremp, en imatge d'arxiu | Arxiu
Senyor director,

En resposta a la carta publicada en el diari Pallars Digital el 23 de gener de 2023 en l'apartat Dis la teva! remesa de manera anònima, amb el títol Mala experiència en un centre educatiu de Tremp i en nom de tota la comunitat educativa del col·legi Maria Immaculada, escric aquestes línies per manifestar que el que s'escriu en la carta no dona reflex de la realitat dels fets.

En aquesta escola sempre hem tractat als alumnes com si fossin els nostres propis fills, preocupant-nos no només del seu aprenentatge acadèmic sinó també acompanyant-los en la seva vida personal, davant de les dificultats i adversitats que ens manifestaven o que nosaltres podíem detectar des de la nostra tasca com a professionals i com a persones implicades en el desenvolupament integral del nostre alumnat.

Aprofitem també per expressar la nostra sorpresa davant el fet que un mitjà de comunicació publiqui una informació d’aquesta sensibilitat sense abans haver corroborat la veracitat dels fets. Una informació calumniosa que atempta contra l’honor de l’escola causant-li un perjudici injust.

La realitat és que moltes famílies ens coneixen, saben que treballem a consciència i ens feliciten per la feina feta amb els seus fills/es. Fem la nostra feina donant-ho tot pels nostres alumnes.

Atentament,

Comunitat educativa del col·legi Maria Immaculada
 
 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació