Dijous, 25 d'abril de 2024
Incendi

Un incendi crema la teulada i el llosat d'una casa a la Pobleta de Bellveí

Aquest és el cinquè incendi de xemeneia al Pallars des de principi d'any

Jordi Ubach Llorens La Pobleta de Bellveí | 25 de gener de 2023 a les 06:58
Estat de la teulada de la casa afectada per l'incendi | Cedida
Nou incendi de xemeneia al Pallars. Fins a nou dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts al vespre en l'extinció d'un incendi en una casa del carrer Major de la Pobleta de Bellveí, al terme municipal de la Torre de Capdella.

El foc, l'avís del qual es va donar a les 19:33h, ha cremat la teulada i ha fet caure el llosat de la teulada de fusta de l'edifici. Segons han informat els Bombers i tot i l'aparatositat de l'incendi, no s'han hagut de lamentar ferits. Després de treballar sota unes condicions de fred rigorós amb temperatures de fins a -3ºC, els efectius van poder donar el foc per extingit al voltant de les 21h de la nit.

Aquest és el cinquè incendi de xemeneia amb afectació exterior d'aquest 2023 al Pallars. Els darrers van tenir lloc a Esterri d'Àneu la setmana passadaa Sort fa dues setmanes, a Arcalís la nit de cap d'any, i un altre foc registrat fa uns dies a Espot. A més, el passat 6 de desembre, un altre incendi d'importància considerable va cremar la coberta d'una casa de tres plantes a Araós.

Els Bombers recorden una vegada més la importància d'un bon manteniment de les xemeneies, especialment en dies complicats de fred com els que estem tenint darrerament.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació