Dimecres, 24 d'abril de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 21 i 22 de gener

Consulta les activitats més destacades que s'han programat a les comarques pallareses

Jordi Ubach Llorens Pallars | 20 de gener de 2023 a les 18:51
Espot acull el Campionat del món de Para Esquí | Espot
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:

Espot: Campionat del món de Para Esquí


Des d'aquest divendres i fins el 29 de gener tindrà lloc a l'estació d'Espot el FIS Para Snow Sports World Championship 2023. Una competició que comptarà amb la participació de 115 atletes de 32 països diferents. Pots ampliar la informació visitant aquest enllaç.

Esterri d'Àneu: Festa Major Vella


Aquest cap de setmana tindrà lloc la Festa de Sant Vicenç, la festa major vella d'Esterri d'Àneu. Entre altres activitats, hi haurà ball de nit, unflables per la canalla i un bingo i xocolatada solidària per La Marató de TV3. Pots ampliar informació sobre la festivitat i veure la resta d'actes fent clic en aquest enllaç

La Pobla de Segur: concert de Chaqueta de Chándal


 La Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur acollirà aquest dissabte el primer dels concerts del cicle hivern-primavera, que torna després de gairebé tres anys d'absència per la pandèmia. Aquest cap de setmana serà el torn de Chaqueta de chándal, formació de nom curiós que presentarà al Pallars el seu rock espacial i àcid. Pots ampliar la informació fent clic en aquest enllaç.

  No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Societat, lleure, agenda, oci
Participació