Divendres, 19 d'abril de 2024
Energia

Sas i la Mola d'Amunt, a Sarroca de Bellera, estrenaran enllumenat per primer cop

L'ajuntament instal·larà 26 fanals amb tecnologia LED, sis dels quals al nucli Vilella, on cal renovar els punts de llum

Tomàs Garcia Espot Sarroca de Bellera | 20 de gener de 2023 a les 11:59
Set dels nous fanals es col·locaran al nucli de la Mola d'Amunt | Àlex Esp
Els pobles de Sas i la Mola d'Amunt, al municipi de Sarroca de Bellera tindran enllumenat públic per primer cop i després d'anys de reivindicacions per part dels veïns. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el seu alcalde, Josep Ramon Lloret, que explica que les obres estan en procés de licitació i que començaran a principis del mes de febrer tal bon punt s'adjudiquin.
 
En total, el consistori instal·larà 26 finals amb tecnologia LED, 13 dels quals a Sas i set a la Mola, pobles que en conjunt amb prou feines superen la desena d'habitants. Segons el batlle, la col·locació del nou enllumenat tindrà un cost de més de 68.000 euros finançats a través del del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC). 

Per altra banda, els sis fanals restants es destinaran al nucli de Vilella, de 12 habitants, que tot i ja tenir enllumenat públic, és necessari renovar els diversos punts de llum a causa de la seva antiguitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació