Divendres, 19 d'abril de 2024
Obres

Isona i Conca Dellà inicia les obres del nou tanatori per més de 227.000 euros

Els treballs, que tenen un període d'execució màxima de vuit mesos, dotaran el municipi d'una sala de vetlla "digna" ubicada al carrer la Posa

Tomàs Garcia Espot Isona i Conca Dellà | 20 de febrer de 2023 a les 08:55
Durant la setmana passada es van col·locar els primers fonaments de l'equipament | Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
Isona i Conca Dellà ha iniciat durant aquest mes de febrer les obres de construcció del nou tanatori municipal. Tal com ha explicat a Pallars Digital la seva alcaldessa, Rosa Amorós,  tot i que en un primer moment la convocatòria va quedar deserta, finalment els treballs van ser adjudicats a l'empresa Construccions Enric Mitjana per un import de 227.414 euros.

Durant la setmana passada, es van col·locar els fonaments de formigó de la planta baixa i les primeres columnes de ferro del nou equipament, que s'ubicarà en un espai de 600 metres quadrats al carrer la Posa, al costat del cementiri. El solar, que fins fa poc estava ocupat per un edifici força degradat, i que ja ha estat enderrocat, va ser adquirit pel consistori fa gairebé tres anys per un valor de 25.000 euros.

Les obres, que tenen un període d'execució màxima de vuit mesos, serviran perquè el municipi disposi finalment d'una sala de vetlla "digna". Així ho va definir la mateixa Rosa Amorós el setembre de 2020, quan el projecte tot just començava a caminar.

En aquell moment, l'alcaldessa va assenyalar que el futur nou tanatori podria acollir tant cerimònies laiques com religioses, i que disposaria d'un petit jardí, així com d'una porta posterior per on podran entrar i sortir els fèretres.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació