Dijous, 25 d'abril de 2024
Esports

Soriguera rehabilitarà un magatzem de Vilamur perquè aculli un centre esportiu

El consistori també preveu reordenar el traçat de Baro al seu pas per la N-260 per millorar la seguretat dels vianants

Pallars Digital Vilamur | 20 de gener de 2023 a les 12:45
El poble de Vilamur, en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Soriguera
L'Ajuntament de Soriguera ha aprovat rehabilitar un magatzem municipal del poble de Vilamur perquè aculli un centre polivalent vinculat als esports de muntanya. Tal com ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde del municipi, Josep Ramon Fondevilla, la idea és que pugui acollir activitats tant esportives, culturals, econòmiques i socials.

L'adequació de l'espai, llargament reclamat pels veïns d'aquest nucli, i que segons l'alcalde donaria servei a tot el municipi, preveu una inversió de prop de 150.000 euros provinents tant dels fons Leader com de la Diputació de Lleida

Per altra banda, el consistori pallarès també ha tret a licitació les obres per habilitar una zona àrea de pàrquing i un parc infantil a l'accés del poble de Baro. En aquest nucli, a més, l'Ajuntament de Soriguera també preveu efectuar una reordenació del poble al llarg del traçat de la carretera N-260.

Es tracta d'un projecte per fases que té com a objectiu millorar la seguretat dels vianants. La iniciativa, que es beneficiarà d'una sèrie d'ajuts, consistirà, entre altres actuacions, en remodelar totes les voreres, que estaran separades de la carretera per mitjà d'arbusts.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació