Divendres, 26 d'abril de 2024
incendi

Esterri d'Àneu registra el quart incendi de xemeneia al Sobirà des de principi d'any

Els Bombers recorden la necessitat d’un bon manteniment i alerten que entrem en dies complicats pel fred

Tomàs Garcia Espot Esterri d'Àneu | 16 de gener de 2023 a les 11:16
Els Bombers van destinar-hi cinc dotacions | Cedida
Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest diumenge al vespre un incendi de xemeneia a Esterri d'Àneu. L'avís pel foc, que va tenir lloc en un edifici situat al carrer del Pont, es va produir a les 17:05 hores.

En aquell moment, es van activar cinc dotacions dels Bombers, que després d'arribar al lloc i fer una revisió de l'estructura, van confirmar que el foc no havia arribat a la teulada ni tampoc havia afectat el llosat. A les 18:32 hores, els efectius van donar el foc per extingit i van comprovar que la xemeneia ja estava freda.
 
Tot i tractar-se d'un incendi amb poca afectació, és el quart foc de xemeneia que es produeix al Pallars Sobirà aquest 2023. Els darrers van tenir lloc a Sort la setmana passada, a Arcalís la nit de cap d'any, i un altre foc registrat fa uns dies a Espot.

A més, el passat 6 de desembre, un altre incendi d'importància considerable va cremar la coberta d'una casa de tres plantes a Araós. En aquest sentit, els Bombers han tornat a recordar la necessitat d'un bon manteniment de les xemeneies, i alerten que estem entrant en dies complicats pel fred.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació