Dimecres, 24 d'abril de 2024

Cavalcades de Reis 2024 al Pallars: recorreguts, horaris i totes les novetats

Fem un recull de les principals cavalcades de Reis que es podran viure aquest divendres a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 4 de gener de 2024 a les 12:01
Els Reis d'Orient arriben aquest divendres al Pallars | Ajuntament de Tremp
S'acosta la nit més màgica de l'any, la nit de Reis. Els carrers d'arreu de Catalunya s'omplen de gom a gom per veure l'arribada de Ses Majestats. És aquella nit en què la cara dels més petits desprèn sorpresa, il·lusió i alegria, i que en general també gaudeixen aquelles persones d'edat més avançada.

Els Reis d'Orient són màgics i arriben a tot arreu. Per tant, s'espera que aquest any tampoc no s'oblidaran de passar pel Pallars. És per això que des de Pallars Digital hem preparat un recull de les principals cavalcades de Reis que s'han organitzat a les comarques pallareses perquè no perdis detall.

 

Cavalcada de Reis de Tremp: horaris i recorregut

A la capital del Pallars Jussà els Reis d'Orient arriben, com de costum, amb unes imponents carrosses que els preparen amb entusiasme els membres de la Casa del Sol Naixent. L'inici serà a l'avinguda Pirineus a les 18h, i durant una hora Ses Majestats recorreran els principals carrers de la ciutat fins arribar al pavelló del Casal de Tremp, on de 19h a 21h rebran un per un els infants trempolins que els vulguin saludar.
 

Cavalcada de Reis de Sort: horaris i recorregut

A la capital del Pallars Sobirà, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran abans, a les 17:30h, i ho faran començant des del Pont de la Seu, tot passant per l'avinguda Comtes del Pallars, el carrer Doctor Pol i Aleu, el carrer Major, i fent parada a la plaça Major de Sort. Allà, des de les 18:40h i fins les 20:30h, els Reis d'Orient faran les delícies dels nens i nenes del municipi. 
 

Cavalcada de Reis de la Pobla de Segur: horaris i recorregut

la Pobla de Segur la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient s’iniciarà a l’avinguda de l’Estació a partir de les 18h. Com ja és habitual, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a rebre els infants poblatans a la sala de plens de l’Ajuntament.
 

Cavalcada de Reis d'Isona: horaris i recorregut

​Mentrestant, a Isona rebran els Reis d'Orient a partir de les 17h davant de la cabreta. Tot seguit, es farà entrega de les claus del municipi a Ses Majestats, que al seu temps rebran la mainada i els entregaran els regals.

 

Cavalcada de Reis de la Torre de Capdella: horaris i recorregut

A la Vall Fosca la cavalcada de Reis començarà a les 17:45h a Senterada i pujarà per tota la vall fins arribar a l’antiga escola d’Espui, on els Reis Mags donaran alguns regals i els nens i nenes podran adorar-los.
 

Cavalcada de Reis d'Esterri d'Àneu: horaris i recorregut

De nou al Pallars Sobirà, en aquest cas al nord de la comarca, la cavalcada a Esterri d'Àneu començarà a les 18:15h i recorrerà el poble, fent parada primer a la residència d'avís, després a l'església, i finalment al poliesportiu, on donaran els regals als infants. Més tard, es durà a terme l'adoració dels reis a l'església.
 

Cavalcada de Reis de Rialp: horaris i recorregut

Rialp, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient tindrà lloc a les 18:30h davant de la capella de Sant Cosme i Sant Damià, on els esperaran els nens i nenes del municipi. Des d'allà els acompanyaran fins la plaça de les Escoles (plaça de Dalt), on Melcior, Gaspar i Baltasar faran entrega dels regals a la canalla.
 

Cavalcada de Reis de Llavorsí: horaris i recorregut

Per últim, a Llavorsí també s'ha organitzat l'arribada dels Reis d'Orient, que tindrà lloc a les 18:30h de la tarda. Abans, però, els infants del municipi podran gaudir del parc de Nadal, que des de les 11h fins a les 14h es podrà visitar a la plaça de Biuse i que comptarà amb jocs, activitats familiars, pintacares i molt més.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació