Divendres, 19 d'abril de 2024
ocupació

​El Pallars Jussà contracta sis persones en dues noves línies del programa «Treball i Formació»

El programa facilita l'ocupabilitat a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball

Pallars Digital Tremp | 2 de gener de 2023 a les 09:02
Cinc dels participants a la sala de plens del consell comarcal | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat dues noves línies dins del programa Treball i Formació que han suposat la contractació de sis persones durant el darrer trimestre de 2022 per un període de 12 mesos.

Aquestes dues noves convocatòries impulsades pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), tenen com a objectiu facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball o allunyades d'aquest mercat per les dificultats d'accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat. Entre altres coses, se'ls facilita competències professionals mitjançant la subscripció d'un contracte laboral amb el desenvolupament d'unes tasques professionals, i amb l'adquisició de competències bàsiques.

Els participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals, senders i disposaran d’un acompanyament que els facilitarà suport, dirigir-les i guiar-les durant l’execució del mateix. Des de l’any 2013 que el consell comarcal implementa aquest tipus d’accions, que sumen un total de 161 persones contractades.

Paral·lelament i mitjançant altres línies del programa, estan treballant actualment 13 persones, quatre de les quals han finalitzat els seus contractes a finals d’any o ho faran durant el primer trimestre del 2023. Aquestes noves línies, van a càrrec dels programes del Ministeri de Treball i Economia Social


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació