Divendres, 19 d'abril de 2024
maltractament animal

Denuncien un possible cas de maltractament animal a Llavorsí

La protectora 'Peludos sin Techo' treu a la llum que tres cadells de gos, un d’ells mort, es trobaven en pèssimes condicions en un cobert dels afores del poble

Pallars Digital Llavorsí | 30 de desembre de 2022 a les 08:39
Imatge del cadàver d'un dels cadells | Peludos sin Techo
La protectora Peludos sin Techo ha denunciat un possible cas de maltractament animal a Llavorsí. Els fets han sortit a la llum aquest passat dilluns, dia de Sant Esteve, quan una família que passejava pel poble va escoltar els plors d'uns cadells en un cobert, situat als afores del municipi.

Al lloc, inhòspit i ple de brutícia i excrements -tal com es pot comprovar en un vídeo que han publicat a les xarxes socials- van trobar-hi tres exemplars -un d'ells ja mort- en pèssimes condicions, famèlics i sense aigua. En ser dia festiu, no van poder trobar ajuda, però van posar el cas en coneixement de la protectora d'animals lleidatana.



Així, Peludos sin Techo informa que ja ha cursat denúncia a l'Ajuntament de Llavorsí i als Agents Rurals. Per la seva banda, també duran els dos cadells de gos al veterinari, ja que la seva salut està "deteriorada". Malgrat tot, confien que se'n sortiran i que podran ser adoptats per una família.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació