Divendres, 26 d'abril de 2024

Un cinquè premi de la Loteria de Nadal distribueix una sèrie a la Bruixa d'Or de Sort

El número afortunat, el 36142, ha sortit a les 12:31 hores i està dotat amb 60.000 euros a la sèrie

Pallars Digital Sort | 22 de desembre de 2022 a les 13:13
La Bruixa d'Or de Sort, en una imatge d'arxiu | ACN
La Loteria de Nadal d'enguany ha passat novament per La Bruixa d'Or de Sort. Es tracta del 36142, el setè cinquè premi de la rifa de Nadal, que ha venut 169 sèries a Barcelona i només una a la capital del Pallars Sobirà.
 

A Barcelona la sort l'han repartit tres administracions. La número 95 de la plaça Urquinaona ha venut 165 sèries; la 26, ubicada al carrer Dante, tres; i la número 18, al carrer de la Creu Coberta una més. A Sort, la sèrie premiada s'ha venut a la Bruixa d'Or.

Més enllà de Catalunya, s'han venut quatre sèries a Madrid i una a Bilbao, Sant Sebastià, Santiago de la Ribera (Múrcia), Andorra, Gandia, San Pedro del Pinatar (Múrica) i Manises. El cinque premi està dotat amb 60.000 euros a la sèrie i 6.000 al dècim.

Més de 150 milions d'euros a Catalunya


En general, la Loteria de Nadal ha premiat Catalunya. En especial, la sort de la tradicional rifa ha somrigut a Barberà del Vallès, on s'han venut fins a cinc sèries de la Grossa -uns 20 milions d'euros-, però també amb el segon premi a Olot i a Puigcerdà, on han caigut un total de 112,5 milions d'euros. En total, i sumant altres dècims que s'han venut a bona part del país, la loteria nadalenca de l'Estat deixa més de 150 milions d'euros a Catalunya.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació