Dimarts, 23 d'abril de 2024
plaques solars

Rosa Amorós nega cap participació en la reunió entre Forestalia i propietaris de terrenys

L'alcaldessa d'Isona i Conca Dellà assegura que va ser una trobada "privada" i afirma que si es vol tocar un terreny comunal, l'ajuntament farà una consulta popular

Jordi Ubach Llorens Isona | 21 de desembre de 2022 a les 09:30
Membres de la plataforma anti-MAT concentrats davant del Cafè Modern d'Isona | Plataforma contra la Autopista Eléctrica
L'alcaldessa d'Isona i Conca Dellà, Rosa Amorós, ha negat rotundament que ella assistís a la reunió entre membres de Forestalia i una desena de propietaris de terrenys que va tenir lloc la setmana passada al Cafè Modern d'Isona, tal com afirmava la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica en un comunicat.

En declaracions a Pallars Digital, Amorós ha assegurat que aquesta va ser una reunió privada entre Forestalia i els propietaris de terrenys, i que el paper de l'ajuntament únicament va consistir en cedir la sala. La trobada va ser convocada per l'empresa, que recordem, es dedica a implantar energies renovables arreu de l'Estat.

Amorós ha reiterat que els privats "faran amb les seves terres el que considerin oportú", i ha assegurat que "si es vol tocar un terreny comunal, com els del pla de Viu, l'ajuntament farà una consulta popular. Sempre ho hem dit i així ho mantenim". Amorós s'ha mostrat molesta amb el comunicat de la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica, a qui acusa de mentir


 Fe d'errates:

Aquest diari va reproduir el passat dimarts el comunicat de la Plataforma Unitària Contra l'Autopista Elèctrica sense donar veu a un dels principals actors de la notícia, l'alcaldessa d'Isona, Rosa Amorós. No és una bona pràctica periodística. Des de Pallars Digital sempre hem intentat donar veu a totes les parts, si més no, a les principals. Reconeixem i assumim aquest error no intencionat, i demanem disculpes a totes les persones que s'han vist afectades.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació